Íme egy férfi, aki 4 év év alatt a testsúlya jelentős részét, azaz 152 kilót dobott le. Hihetetlen a változás!

Simon Brooks durva súlyfelesleggel küzdött, így már az is problémát jelentett, hogy sétáljon 100 métert, vagy hogy bekösse a cipőfűzőjét. A probléma 15 éves korában kezdődött, mikor egy betegség miatt újból meg kellett tanulnia járni.

Aztán egy idő után a sok gyorséttermi étel, a chips és a csoki megbosszulta magát: Simon elviselehetetlenül kövér lett. Ő is utálta önmagát amiért egy óriási tehetlen zsírgombóc lett belőle, ezért életmódot váltott. 

Simon gyűlölte saját magát, ezért döntött a változtatás mellettForrás: NORTHFOTO/Simon Brooks / mediadrumworld.com/Simon Brooks / Mediadrumworld.Com

Ráadásul ekkor született meg a lánya is, akinek szeretett volna teljes értékű apja lenni. Részt vett egy gyomorszűkítő műtéten, zöldségekre és gyümölcsökre váltotta az étrendjét, és komoly edzésbe kezdett. 4 év alat 152 kilót fogyott, ma pedig már triatlon versenyeken is indul. Nem is lehet ráismerni az egykor kövér férfira. 

Ma már nem is összehasonlítható a régi önmagávalForrás: NORTHFOTO/Simon Brooks / mediadrumworld.com/Simon Brooks / Mediadrumworld.Com

 

63 kilótól vált meg a brutálisan túlsúlyos lány: Fotó!
A 25 éves lány megelégelte a túlsúlyát, ami miatt romokban hevert az élete. Elhatározása nyomán 63 kilótól szabadult meg. Így néz ki most: Fotó!