Egyre többen ragadják meg az alkalmat, hogy a természetesség érvényesítése érdekében fejezzék ki a véleményüket. Egy fiatal lány a közösségi oldalán mutatta meg legtorzabb arcát a szépség védelmében. 

Lovay Fruzsi a közösségi oldalára töltött fel két fényképet, melyeken jól látható a különbség: az egyik fotón a természetes arcát mutatja, míg a másikon, önmaga legtorzabb változatát pillanthatjuk meg. A 26 éves lány a folyamatos megfelelési-kényszer negatív vetületére szeretné felhívni a figyelmet: 

Így néz ki a természetes, és az elmaszkírozott arcaForrás: Facebook

„Mennek ezek a sminkelős videók a Facebookon, amikben profi sminkmesterek csinálnak maguknak menő make up-okat. Néha én is belefutok ilyenekbe, és olyan is volt, hogy elgondolkodtam: „bárcsak én is tudnék magamnak ilyet csinálni” - aztán később rájöttem, hogyha meglátnám a nyilvánvaló különbséget, akkor többé már nem úgy gondolnék a természetes arcomra, mint eddig. Mindig a tökéletesre törekednék, mert szépnek lenni jó érzés.

Éppen ezért arra gondoltam, hogy fordítsuk meg a dolgot: megsminkeltem önmagam legrondább arcát, mert ahhoz képest a natúr ábrázatom maga a tömör gyönyör.

Látok ebben egy olyan pozitív üzenetet, ami szerintem jót tenne a nők önbecsülésének. Tök poén lenne olyan fotókat látni az oldalakon, amiken a csajok a valódi énjüket látják szépnek, és nem egy olyan arcot, amit csak temérdek sminkkel lehet elérni” - írja Fruzsi a Facebook oldalán. 

 

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu
Küldj nekünk fotót, és nyerj vele ajándékcsomagot!

Tetszik a kezdeményezés? Te is úgy gondolod, hogy nem csak profi sminkkel lehet egy nő szép?


Vegyél részt a mozgalomban: sminkeld meg önmagad legcsúnyább arcát, tedd mellé a természetes szépséged! Küldd el a Life.hu Facebook-oldalának, és nyerj értékes ajándékcsomagot!


A képeket június 26-ig várjuk, a sorsolás után pedig a Facebookon értesítjük az 5 nyertest.