Kevin Federline Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spearsnek a volt háttértáncosától, Kevin Federline-tól született két fia, akiket az apjuk csak ritkán lát. Ezen viszont szeretne változtatni!

Britney Spears két gyermeke a háttértáncosával való hírhedt kapcsolatából született, ami után össze is omlott az énekesnő. Azóta Britney már összeszedte magát, és ő neveli fiait, akiket Kevin Federline csak ritkán lát. Az apának egyébként összesen 6 gyermeke van, Britney-n kívül még két másik nő is apává tette, így a láthatásokat igen nehéz összeegyeztetni.

Britney Spears exe többet szeretne a gyerekekből Forrás: Angela Weiss / AFP

Főleg az énekesnővel nincs könnyű dolga, hiszen a sztár sokszor jár turnéra, ahová természetesen a gyerekeket is viszi. Kevin azonban szeretné gyakrabban látni a csemetéket! "Ha elvált szülő vagy, akkor kénytelen vagy feladni néhány dolgot, amit nagyon szeretnél. A fiúk el fognak menni anyukájukkal az ázsiai turnéra, így a hónapban már nem látom őket. Nem voltak velem apák napján sem" - mondta a Bravónak Kevin.

Amit Oszter Sándor veje mondott, attól csak pislogunkhttp://www.life.hu/csalad/20170620-folytatodik-a-botrany-oszter-sandor-es-veje-kozott.htmlOszter Sándor és lánya talán soha nem fognak kibékülni, egyre jobba elfajul köztük a vita. A színművész nincs kibékülve Alexandra választásával, ezúttal a sztár leendő veje mondta el a véleményét. Család--Kiderült, mikor csalta meg utoljára Berki Krisztián Hódi Pameláthttp://www.life.hu/csalad/20170620-ekkor-csalta-meg-utoljara-berki-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata távolról sem mondható kiegyensúlyozottnak: hullámvölgyek, szakítások, megcsalások és meghiúsult esküvők tarkítják közös életüket. A sztármami ezúttal arról mesélt, mikor csalta őt meg utoljára kedvese.... Család--Csak ártanak azok az anyák, akik feláldozzák magukat az anyaság oltáránhttp://www.life.hu/csalad/20170618-artanak-azok-az-anyak-akik-felaldozzak-magukat-az-anyasag-oltaran.html„Én érted feladtam mindent!" – mondják majd évek múlva azok, akik nem mernek némiképp önzők, tudatosak lenni. Azok, akik fényárban úszó áldozatként élik meg a világ legtermészetesebb szerepét; az anyaságot. Ők azok, akik mindig a gyermek rendelkezésére állnak, akik félredobnak bármit - leginkább önmagukat -, ha a gyerekről van szó. Ismerd meg az anyaság mögé bújó önértékelési gondokkal küzdő nőket és segíts nekik! CsaládThinkstockZámbó Krisztián soha nem látott közös képet posztolt Jimmyvel - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170619-zambo-krisztian-kozos-kepet-posztolt-jimmyvel.htmlZámbó Krisztián 16 éve vesztette el édesapját, az ország pedig egy aranytorkú énekest. A fiú apák napja alkalmából mondott köszöntet édesapjának, és mutatott egy soha nem látott képet a királyról. CsaládOrigoBeyoncé ikreit nem engedik haza a kórházból http://www.life.hu/csalad/20170619-jelenleg-is-korhazban-vannak-beyonce-ikrei.htmlEgyelőre nem jöhetnek haza a sztárcsemeték a kórházból, valamilyen kisebb probléma miatt kell az intézményben maradniuk. Család--Kulcsár Edina számára nagyon fontos a család: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170619-kulcsar-edina-a-dedijevel-ment-a-dij-atadora.htmlNem mindennapi esemény történt Kulcsár Edina életében: elismerő díjat nyert, és különleges kíséretben volt része. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.