Dér Heni elmesélte, milyen esküvőre vágyott kislány korában, és ehhez képest mit gondol ma, felnőtt fejjel. 

Heni gyerekkorában számtalan esküvőn vett részt, ezért bőven volt honnan ötleteket meríteni a saját lagzijával kapcsolatban. Elmesélése szerint a Vajdaságban olyan is előfordult, hogy 3 hónapig ünnepeltek, de manapság már ez nem így van. 

A 31 éves énekesnő bevallotta, hogy számára az időpontválasztás fog nehézséget okozni, hiszen jelenleg is szinte minden hétvégén koncertezik: 

Dér Heni őszintén mesélt: így képzeli el az esküvőjét.Forrás: Nanasi Pal

"A szervezéssel lesznek nehézségek, mert a rokonaim és a barátaim szerteszét élnek a nagyvilágban, ráadásul a hétvégéim általában foglaltak a fellépéseim miatt. Idén nyáron nyolc esküvőre vagyok hivatalos, de csak egyre tudok elmenni, amelyik hétköznap lesz"

Azt is bevallotta, hogy lelki szemei előtt mindig igazi habos-babos ruhakölteményben látta magát, a leendő férjét pedig egy mesébe illő fehér lovon. Így harmincon túl már nem ezek az elvárások, nem igényli annyira a felhajtást, de ahhoz mindenképp ragaszkodik, hogy templomi szertartás legyen. 

"Az is biztos, hogy a ruhám fehér lesz vagy annak valamilyen árnyalata . Sokáig azt gondoltam, hogy csak az egyenes vonalú ruha áll jól nekem, de aztán kiderült, hogy a tüllös, vagy az elől felvágott is nagyon passzol hozzám" - írta meg a Best Magazin nyári különszáma.

Micsoda test! Dér Heni kőkemény popót villantott
Korábban többször is beszámoltunk róla, milyen csodálatos Dér Heni alakja, illetve milyen tökéletsre is formálta a popsiját. Most pedig újabb fotót posztolt. Ilyen fenékről álmodik mindenki!