Közelgő esküvőjéről mesélt Dér Heni

Forrás: Nanasi Pal -
esküvői ruha énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni elmesélte, milyen esküvőre vágyott kislány korában, és ehhez képest mit gondol ma, felnőtt fejjel. 

Heni gyerekkorában számtalan esküvőn vett részt, ezért bőven volt honnan ötleteket meríteni a saját lagzijával kapcsolatban. Elmesélése szerint a Vajdaságban olyan is előfordult, hogy 3 hónapig ünnepeltek, de manapság már ez nem így van.

A 31 éves énekesnő bevallotta, hogy számára az időpontválasztás fog nehézséget okozni, hiszen jelenleg is szinte minden hétvégén koncertezik:

Dér Heni őszintén mesélt: így képzeli el az esküvőjét. Forrás: Nanasi Pal

"A szervezéssel lesznek nehézségek, mert a rokonaim és a barátaim szerteszét élnek a nagyvilágban, ráadásul a hétvégéim általában foglaltak a fellépéseim miatt. Idén nyáron nyolc esküvőre vagyok hivatalos, de csak egyre tudok elmenni, amelyik hétköznap lesz"

Azt is bevallotta, hogy lelki szemei előtt mindig igazi habos-babos ruhakölteményben látta magát, a leendő férjét pedig egy mesébe illő fehér lovon. Így harmincon túl már nem ezek az elvárások, nem igényli annyira a felhajtást, de ahhoz mindenképp ragaszkodik, hogy templomi szertartás legyen.

"Az is biztos, hogy a ruhám fehér lesz vagy annak valamilyen árnyalata . Sokáig azt gondoltam, hogy csak az egyenes vonalú ruha áll jól nekem, de aztán kiderült, hogy a tüllös, vagy az elől felvágott is nagyon passzol hozzám" - írta meg a Best Magazin nyári különszáma.

Micsoda test! Dér Heni kőkemény popót villantott

Korábban többször is beszámoltunk róla, milyen csodálatos Dér Heni alakja, illetve milyen tökéletsre is formálta a popsiját. Most pedig újabb fotót posztolt. Ilyen fenékről álmodik mindenki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.