Átverés az agyonreklámozott push up melltartó?

melltartó push up reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal találkoztunk a közösségi média hirdetésein keresztül egy speciális push up melltartóval, ami a hátul kivágott ruhákhoz is tökéletes dekoltázst biztosít. Legalábbis ezzel adják el. Nézzük, mi az igazság. 

A Magic Bra néven reklámozott melltartó pánt és hát nélküli modell, amit ha feltettél a megfelelő helyre, középen két madzaggal tudod megemelni és összehúzni a kebleidet, így máris dögös dekoltázsod lehet. A melltartót nagyjából 3000 forintos áron lehet beszerezni, ami persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem jó minőségű.

A Magic Bra néven reklámozott melltartó pánt és hát nélküli modell, amit ha feltettél a megfelelő helyre, középen két madzaggal tudod megemelni és összehúzni a kebleidet Forrás: Instagram/the.magic.bra, flybramoscowcity4

A hirdetésekkel nagyjából egyidőben azok a videók is megjelentek, amelyek a melltartót tesztelik. De nemcsak bloggerek, egy újságíró is kipróbálta, tényleg extra push up élményben lehet-e része azoknak, akik beruháznak a fehérneműbe.

Az eredmény meglehetősen lehangoló lett. Essence Gant a kisebb keblű nők csoportját erősíti, így a kísérlete számukra releváns elsősorban. A Buzzfeed újságírója kettő középen összehúzható típust is kipróbált, de egyik sem mutatott látványos eredményt. Szinte semmit nem változott a dekoltázsa a melltartó hatására. Beszámolója szerint ráadásul kényelmes sem volt, nem érezte biztonságban a kebleit ebben a melltartóban, sokkal inkább olyan érzés volt, mintha bármilyen pillanatban leeshetne róla.

Essence Gant, a Buzzfeed újságírója kisebb keblű nőként tesztelete a melltartó és az eredmény lehangoló lett Forrás: Buzzfeed

A kérdés persze marad: tényleg csak átverés a reklám, vagy dúsabb keblű nők bátran és eredménnyel használhatják a Magic Brat?

Nyáron is kötelező a melltartó? Így gyűlöljük és szeretjük mi, nők

Dús keblekkel elég nehéz megoldani az életet melltartó nélkül - vallják a szerencsések táborába tartozók, akik sokszor irigylik a kis mellűeket, főképp a kényelmi szempontok miatt. De a kánikulában van ember, aki örömmel veszi magára ezt a ruhadarabot? Az illem vagy a kényelem a fontosabb? Így vélekedünk erről mi, nők.
A világsztárok kedvenc ruhájában tündökölt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170613-a-vilagsztarok-kedvenc-ruhajaban-tundokolt-vajna-timi.htmlEgy Christian Dior ruha körbejárt idén tavasszal Hollywoodban a sztárok között. Nem is emlékszünk olyanra, hogy egy ruhát ennyi celeb viselt volna, ráadásul még Vajna Timihez is elért a Dior-költemény, amit Cannes-ban viselt. Trend--Így néznek ki ma a 90-es évek kedvenc tinisztárjai - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170616-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-tara-reid-nicole-kidman.htmlAszimmetria, virágminta, fiatalos lendület és a 90-es évek sztárjainak tündöklése és bukása - következzen a heti trendjelentés Hollywoodból. Trend--Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.