Igazi örömhírt közölt az énekesnő: bármelyik pillanatban megfoganhat Maja kistestvére. 

Judy egy darabig abban a hitben élt, hogy nem lehet gyermeke, hiszen mindent megtettek, mégsem sikerült. Később azonban rájött, hogy a görcsössége szab gátat a fogantatásnak, és miután elengedte az akaratos ragaszkodást, megszületett a kis Maja, aki ma már 6 éves. 

A szülést követően újabb problémákkal kellett szembenéznie, ugyanis komoly súlyfelesleggel rendelkezett, ami miatt teljesen elveszítette az önbizalmát, és azt sem tudta, hogyan maradjon egyensúlyban a három női szerepben

JudyForrás: Klinszky

"Soha nem bizonytalanodtunk el abban, hogy szeretjük egymást. Párkapcsolati kríziseink persze akadtak, de a legtöbb abból fakadt, hogy a szülés után az önbecsülésem a béka segge alá süllyedt. Húsz kiló plusz volt rajtam, nem éreztem magam nőnek" - vallotta be Judy.

Most azonban már minden a legnagyobb rendben, ezért elhatározták, hogy vállalnak még egy gyermeket. Semmilyen módon nem védekeznek, rábízzák magukat a sorsra: ha jönni akar jöjjön, de ha nem, ők akkor is már egy boldog, kerek családot alkotnak - írta meg a hot! Magazin.