12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Kim Kardashian Kanye West kisbaba béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár úgy döntött, nem kockáztat: béranya segítségével fogják világra hozni harmadik gyermeküket. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kim Kardashian nagyon szeretne még egy harmadik csemetét, de az orvosok óva intették attól, hogy újból teherbe essen. Mint kiderült, már a második terhességet sem ajánlották a szexi sztárnak, de őt ez egyáltalán nem érdekelte.

Úgy tűnik azonban, hogy valamivel mégis csak sikerült hatni a kétgyermekes édesanyára, ugyanis nemrég úgy döntöttek Kanyéval:

harmadik gyermeküket béranya segítségével fogják világra hozni.

Kim Kardashian nagyon szeretne egy harmadik kisbabát Forrás: AFP/Jason Merritt

Bizonyos hírek szerint a sztárpár 45 ezer dollárt, azaz nagyjából 12 millió forintot fizet majd a béranyának, akit egy ügynökségen keresztül "rendelnek meg".

Természetesen ezért a pénzért elvárások is vannak: tilos az alkohol és a droghasználat, kávét is maximum napi egyet ihat az illető. Szaunába és fürdőkbe sem járhat, illetve hajának a daurerolása sem megengedett - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.