Jennifer Lopez kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátran kijelenthetjük, hogy Jennifer Lopez kortalan. Ezt pedig legutóbbi szexi posztjával is alátámasztotta...

A dögös latin díva hiába múlt 45 éves, rajta nem fog az idő. Azon kevés világsztárok közé tartozik, akiken a plasztikai sebész valóban csak finomhangolásokat végzett. Tökéletes vonásainál már csak izmos teste tökéletesebb.

A kezdetben táncosként dolgozó popdíva évtizedek óta táncol, és ezt még akkor sem hagyta abba, amikor befutott világsztár lett. Ezek a sportos évek pedig nem múltak el nyomtalanul...

Legutóbb posztolt kockás hasától leesik az állunk.

Ayyyyy...

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

A kerek popsi mellett lassan már izmos hasa is a védjegye lesz. Nem is csoda, hogy baseballsztár pasija rajong érte, és úgy andalog vele Párizs utcáin, mintha tinik lennének.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Naomi Campbell jógázik- Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170616-naomi-campbell-igy-jogazik.htmlNaomi Campbellt még mindig az egyik legkeresettebb modellként tartják számon világszerte. Nem is csoda, hiszen alakjának a mai napig nincs párja. Most kiderült, mivel tartja karban párductestét a sztár. Ez Zsír!--Németh Niki, Miss Balaton nagykövet hűsítő finomságaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170524-husito-finomsagok-nyarra-a-miss-balaton-nagykovetetol.htmlHamarosan beköszönt a falatnyi bikinik szezonja, éppen ezért nem árt kicsit jobban odafigyelni arra, milyen finomságokkal kényeztetjük magunkat. Németh Niki, a Miss Balaton nagykövete és Marton Adrienn, a verseny trénere bikinibarát desszerteket ajánl, hogy bűntudat nélkül nassolhassunk nyáron is. Ez Zsír!OrigoSzandi kockahasat villantott – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-szandi-tokeletes-testet-villantott-foto.htmlA 40 éves Szandi elképesztő formában van: tökéletes testét közösségi oldalán mutatta meg. Ez Zsír!--Judy 10 kilótól szabadult meg- Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170331-judy-10-kilot-fogyott.htmlJudy, a Groovehouse énekesnője elképesztő formában van, ami nem is csoda, hiszen 10 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Így edzi testét Gáspár Evelin - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170222-gaspar-evelin-edzos-videoja.htmlGáspár Evelin hihetetlen formában van, legutóbbi videóján megmutatta, milyen brutális súlyokat képes megmozgatni egy ültő helyében. Ez Zsír!--260 kilót fogyott és most élete párját keresi egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170112-elete-parjat-keresi-260-kilot-fogyott.htmlA 40 éves nő közel 260 kilótól szabadult meg, és a Tinderen keresi élete szerelmét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.