Kövérnek nevezték Karlie Kloss, modellt

Forrás: AFP/Leon Neal -
kövér Karlie Kloss modell szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy manapság már mindenkit kövérnek neveznek, aztán meg csodálkozunk azon, hogy az emberek önértékelési gondokkal küzdenek. Szerencsére a szexi modell nem vette a szívére a dolgot. 

Karlie Kloss az egyik legfoglalkoztatottabb modell, ami nem csoda, hiszen a fiatal szépség valóban tökéletes alakkal rendelkezik. Hatalmas sikereket élt már meg fiatal kora ellenére, de bevallotta, nem mindenki van megelégedve a külsejével:

Volt merszük kövérnek nevezni a csodás alakú sztárt Forrás: AFP/Leon Neal

"Volt olyan, hogy egy modellügynökség egy napon belül nevezett dagadtnak, majd túlságosan véznának" - mesélte mosolyogva a sztár.

A 24 éves Karlie szerencsére nem vette a szívére a dolgot, hiszen tisztában van vele, hogy mindenkinek megfelelni teljességgel lehetetlen. Éppen ezért azt tartja szem előtt, hogy önmagának tessen, illetve azt, hogy az egészségét ne veszélyeztesse soha a súlya - írta meg a People.

Mindenét megmutatta a szexi modell: Fotó!

Demi Rose Mawby egy átlátszó, skarlátvörös csipkeruhában jelent meg egy magazin nyitóbuliján. A szexi modell mindent megmutatott, hiszen a "habkönnyű" ruha alig takarta el a testrészeit: Fotó!

Mi kerüljön az ajkainkra idén nyáron? Eláruljuk!http://www.life.hu/trend/20170607-mi-keruljon-az-ajkainkra-iden-nyaron-larion-oscar-sminkmestre-elarulja.htmlKáprázatos az idei ajakszínezők felhozatala. A nemzetközi trend fokozatosan fényesebbé varázsolja a csábítás második legfontosabb kellékét, így nem véletlen, hogy roskadoznak az üzletek polcai a hidratáló ajakrúzsok, a lágy, selymes fényű, tartós folyékony ajakrúzsok valamint a csillogó szájfények alatt. TrendThinkstockGaál Noémi elképesztő bikinialakot villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-szexi-furdoruhas-foton-pozol-gaal-noemi.htmlGaál Noémit már nagyon régóta nem láthattuk szexi fotókon, de a népszerű tévés most úgy döntött, megmutatja magát. Trend--Extrém frizurára váltott Bencsik Tamara - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-bencsik-tamaranak-extrem-frizuraja-lett.htmlBencsik Tamarát a TV2 tehetségkutatójából ismerhetik az emberek, de manapság már biztosan elmennének mellette az utcán. Külseje úgy megváltozott, hogy rá sem leeht ismerni!TrendOrigoMire jók a színes korrektorok? Így használd őket!http://www.life.hu/trend/20170607-igy-hasznald-a-szines-korrektorokat.htmlBizony nincs hibátlan bőr, csak a tökéletességre való törekvésünk, ezért kinek melyik, de a korrektor a nélkülözhetetlen barátunk. TrendThinkstockAprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-furdoruhaban-pozol-a-szexi-miley-cyrus.htmlMiley Cyrus vadító bikinis fotót villantott... Trend--Muri Enikőnek új frizurája lett: szőke hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-muri-eniko-szoke-hajra-valtott.htmlMuri Enikő élete gyökeresen megváltozott az utóbbi időben, az új szakaszhoz pedig új külső dukál. Szőke hajra váltott az énekesnő.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.