Nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki a gömbölyödő pocakja. 

Az egykori szépségkirálynő mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze az alakját, de most úgy érzi, nem tökéletes a megjelenése. A szexi szépség azt is bevállalta, hogy a követői előtt mutatja meg a bikinis alakját: 

„Mint ahogy az a fotón is látszik, nem igazán sikerült jól ez a nyári diéta, de legalább jó a kedvem!” - kommentelte önmaga fotóját a fiatal műsorvezető. 

A rajongói azonban nem értenek egyet Edinával, véleményük szerint most is fantasztikusan néz ki. Erről a lájk és a kommentmennyiség is árulkodik. 

„Nem tudom, hol van olyan nő, akinek ülve teljesen kifogástalan alakja van. Létezik biztos, de ő nem élvezi így az életet. Gyönyörű vagy, és nagyon csinos. Hatalmas tisztelet azért, hogy nem csak a „tökéletes” fotóid kerülnek fel! Bár te így is tökéletes vagy” - írja az egyik kommentelő a fotó alá. 

Kulcsár Edina és kedvese titkokat árultak el a babavárásról
Kulcsár Edina és szerelme, Csuti egy beszélgetős reggeli műsor vendégei voltak nemrég. Franciaországi síelésükről és Edina különös betegségéről is beszélgettek, amikor a férfi elszólta magát, a babavállalásról kapcsolatos kérdésnél.