Fekete fehérneműk villantak a vörös szőnyegen - Heti trendjelentés

Shanina Shaik Blac Chyna Demi Moore vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az áttetsző csipkék, a fekete fehérneműk, az arany overallok és a bő szárú nadrágok hete volt ez a vörös szőnyegen, és persze Demi Moore grimaszait se hagyjuk ki a felsorolásból. Mutatjuk is a részleteket!

Fekete csipkék

A Maxim Hot 100 gálán Amelia Hamlin és Blac Chyna is fekete csipkékben pompáztak, és alatta mindketten villantottak is rendesen. Amelia fehérneműt, Blac Chyna pedig ciciket is.

Balc Chyna, Amelia Hamlim Forrás: Northfoto

Kinek áll jobban a csipke?

Bő nadrágok

Habár a hazai street style-ba csak szépen lassan tér vissza a bő nadrágok trendje, Hollywoodban imádják, sőt a vörös szőnyegen is szívesen viselik a celebek. Legutóbb Adria Arjona és Amanda Peet mutatták meg, hogyan kell viselni ezt a visszatért ruhadarabot.

Adria Arjona, Amanda Peet Forrás: AFP

Ki viselte jobban a bő nadrágot?

Arany overall

Habár nem ugyanazon az eseményen, de néhány nap különbséggel viselte ugyanazt az arany színű overallt Victoria Silvstedt és Shanina Shaik. Szerinted kinek állt jobban?

Victoria Silvstedt, Shanina Shaik Forrás: AFP, Northfoto

Kinek állt jobban?

A hét meglepetés

A hét meglepetése Demi Moore volt, aki legtöbbször egyszínű, sokszor fekete ruhában jelenik meg a vörös szőnyegen, ehhez képest most élénk színekben pompázott. Ami a szabást illeti, ő is a trapézra szavazott, de hogy miért grimaszolta végig a fotózást, azt nem tudjuk.

Demi Moore Forrás: AFP
Sminktrükkök a világ első számú modelljeitőlhttp://www.life.hu/trend/20170607-coco-rocha-zhenya-katava-cara-delevingne-a-divatvilag-legjobb-sminkesei.htmlMi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról! Trend--A legcsodásabb menyasszonyi ruhák a celebvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20170612-a-legszebb-eskuvoi-ruhak-a-celebvilagban.htmlHollywoodban, ahol a hétköznapok is csillogóbbak és fényűzőbbek, mint az átlagemberek világában, az esküvők és a menyasszonyi ruhák is olyanok, mint egy igazi tündérmesében. Mutatjuk is a legpompázatosabb celebmenyasszonyokat! TrendOrigoA világsztárok kedvenc ruhájában tündökölt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170613-a-vilagsztarok-kedvenc-ruhajaban-tundokolt-vajna-timi.htmlEgy Christian Dior ruha körbejárt idén tavasszal Hollywoodban a sztárok között. Nem is emlékszünk olyanra, hogy egy ruhát ennyi celeb viselt volna, ráadásul még Vajna Timihez is elért a Dior-költemény, amit Cannes-ban viselt. Trend--Ezeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminkmester összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.