Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával együtt hazatért Vujity Tvrtko. 10 hónapig voltak távol.

Idősebb fiaival, Benjáminnal és Barnabással érkezett haza Vujity Tvrtko, aki már a mindennapi életükhöz kapcsolódó dolgokat intézi, de a Blikknek azt mondta, hogy az ügyintézés mellett nagyon szeretne már enni egy jó, magyar húslevest. "Azt hallottam egyébként, hogy az ATV-ben legendásan jó a büfé" - ecsetelte a tévés, aki leszerződött a csatornához.

Tvrtko felesége, Zsolnay Gyöngyi és legkisebb fia, Bendegúz is nemsokára hazaérkezik Budapestre. "Egyelőre azt tudom, hogy Barnabás fiam indul Pécsre nagymamázni, Benjámin ma délután már kosárlabdaedzésre megy a régi csapatához, a MAFC-ba."- mondta Tvrtko, aki Bombera Krisztina párjaként vezeti majd az ATV Start című műsort.

Vujity Tvrtko Forrás: TV2

Nem ő az egyetlen, aki az ATV-hez szerződött. A TV2 egykori műsorvezetői közül: Demcsák Zsuzsa, Hajdú Péter, Sváby András, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko is itt folytatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.