Kiszel Tünde baleset Rodosz Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde és lánya, Donatella, szívesen utaznak, most éppen Korfu szigetén élvezik a napsütést. 

Tünde elárulta, hogy vannak kedvenc helyeik, ahová szívesen visszatérnek. Ilyen például Rodosz is, ahol tavaly voltak ötödik alkalommal. A sztáranyuka szerint különleges természeti csodának számít a sziget, nem beszélve a számtalan látnivalóról sem.

Ám egyik nap egy kisebb baleset érte az 57 éves sztárt, mikor sietősen akart átszaladni egy gyalogátkelőn. Sajnos, az eredeti állapotában meghagyott útburkolat közül több nagyobb kőbucka is kikandikál, ezek egyikében pedig fennakadt Tünde magassarkú cipője.

Sajnos az esést már nem tudta elkerülni, melynek következtében felhorzsolta a könyökét és a térdét is. Ez okozott némi kellemetlenséget az ezt követő napokban, de szerencsére hamar meggyógyult.

Nemrég felkerült egy friss fotó Tünde oldalára, és úgy tűnik, ezúttal balesetmentesen telnek az anya-lánya nyaralás pillanatai.

Sok puszit küldök Korfuról!

www.kiszeltunde.hu ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Korfuról posztolt Kiszel Tünde és Donatella: Fotó!

Egyre több sztár hagyja el az országot, de természetesen nem örökre, csak nyaralás céljából. Így tett most Kiszel Tünde és Donatella is. Természetesen a közös szelfi sem maradhatott el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.