Baby Gabi ikrei már kilenc hónaposak - Fotó!

Forrás: Facebook/Baby Gabi Hivatalos -
ikrek Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi kétgyermekes anyukaként ragyog a boldogságtól, és csúcsformában van a két mozgékony csöppség mellett. Bence és Boti már kilenc hónaposak és hihetetlenül édesek!

Baby Gabi szeptembreben adott életet ikerfiainak, azóta sugárzik a boldogságtól az énekesnő. Persze a kezdetben voltak nehézségek, és még biztos, hogy lesznek is, de az énekesnő ezeken egyre gördülékenyebben lendül túl! Baby Gabi napjait beragyogják a fiai, de azért arra is figyel, hogy férjével néha kimozduljanak kettesben, és persze négyesben is fognak kirándulni.

Baby Gabi fiai máris 9 hónaposak Forrás: Facebook/Baby Gabi Hivatalos

azt sem gondolom, hogy azért, mert van két gyermekem, be kellene zárkóznom.

Baby Gabi ikrei hihetetlenül édesek Forrás: hot! Magazin
Sharon Stone 59 évesen újabb gyereket adoptálnahttp://www.life.hu/csalad/20170629-sharon-stone-ujra-adoptalna.htmlSharon Stone három gyermeket fogadott örökbe, és az anyaság a legjobb dolog, ami történt vele: ezért tervez 59 évesen még egy gyermeket magához venni. Család--Cristiano Ronaldo lelépett a kupáról, hogy az ikrekkel lehessen http://www.life.hu/csalad/20170629-cristiano-ronaldo-vegre-lathatja-az-ikreket.htmlMegható lépésre szánta el magát Ronaldo: eljött a Konföderációs Kupáról, hogy láthassa a fiait. Család--Megható anya-fia képet posztolt Zséda http://www.life.hu/csalad/20170629-megmutatta-a-nagy-fiat-zseda.htmlA gyönyörű énekesnő betekintést engedetett a magánéletébe: közös fotót posztolt a fiával, Nimróddal. CsaládFotó: Mudra László - OrigoJason Statham kisfia megszületett - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170629-jason-statham-fia-megszuletett.htmlMegszületett az akcióhős Jason Statham első gyermeke modell kedvesétől. Egy megható Instagram-képpel tudatták a kisfiú megérkezését. Család--Illemtanóra - Udvariassági alapismeretek (nem csak gyermeket nevelőknek)http://www.life.hu/csalad/20170625-illemtanora-udvariassagi-alapismeretek-nem-csak-gyermeket-neveloknek.htmlAz udvariasság fél siker. Ez pedig az élet minden területén érvényes; az iskolában éppúgy, mint egy munkahelyen vagy párkapcsolatban. Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy előnnyel induljon az életben! Mutass példát az alapvető illemszabályok ismeretével. Összegyűjtöttük a 18 legfontosabbat. Család--Közös szelfit posztolt az unokájával Nagy Feró: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170628-nagy-fero-szelfit-posztolt-az-unokajaval.htmlKülönleges fotó került fel nemrég Nagy Feró közösségi oldalára, amelyen nem csak az énekest, hanem a tündéri unokáját is láthatjuk. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.