Cristiano Ronaldo lelépett a kupáról, hogy az ikrekkel lehessen

Forrás: AFP/Filippo Monteforte -
ikrek Cristiano Ronaldo focista család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható lépésre szánta el magát Ronaldo: eljött a Konföderációs Kupáról, hogy láthassa újszülött gyermekeit.

Ahogy azt a Life.hu megírta, június elején megszülettek Ronaldo ikrei, akiket egy béranya hozott világra. Lapinformációk szerint a gyermekek az Eva és a Meteo nevet kapták. Első fiát, a 10 éves ifj. Cristiano Ronaldo-t is béranya hozta világra még 2010-ben.

Cristiano Ronaldo végre láthatja a csemetéit Forrás: AFP/Filippo Monteforte

A sztárapuka a kicsik miatt ki is hagyta a Konföderációs Kupa bronzmeccsét, ugyanis végre lehetősége nyílt találkozni a babákkal. A többszörös aranylabdás sportolót nyomasztotta, hogy a csapata veszített Chilével szemben, de mivel a torna alatt születtek meg a gyerekek, ezért annyira mégsem tudott a bánatra fókuszálni - írta meg a SkySports.

Ám nemrég olyan hírek is napvilágra kerültek, hogy Ronaldo szexi barátnője, Georgina is áldott állapotban van. Állítólag már 5 hónapja hordja a szíve alatt a legkisebb sztárcsemetét.

Illemtanóra - Udvariassági alapismeretek (nem csak gyermeket nevelőknek)http://www.life.hu/csalad/20170625-illemtanora-udvariassagi-alapismeretek-nem-csak-gyermeket-neveloknek.htmlAz udvariasság fél siker. Ez pedig az élet minden területén érvényes; az iskolában éppúgy, mint egy munkahelyen vagy párkapcsolatban. Add meg gyermekednek a lehetőséget, hogy előnnyel induljon az életben! Mutass példát az alapvető illemszabályok ismeretével. Összegyűjtöttük a 18 legfontosabbat. Család--Megható anya-fia képet posztolt Zséda http://www.life.hu/csalad/20170629-megmutatta-a-nagy-fiat-zseda.htmlA gyönyörű énekesnő betekintést engedetett a magánéletébe: közös fotót posztolt a fiával, Nimróddal. CsaládFotó: Mudra László - OrigoJason Statham kisfia megszületett - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170629-jason-statham-fia-megszuletett.htmlMegszületett az akcióhős Jason Statham első gyermeke modell kedvesétől. Egy megható Instagram-képpel tudatták a kisfiú megérkezését. Család--Közös szelfit posztolt az unokájával Nagy Feró: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170628-nagy-fero-szelfit-posztolt-az-unokajaval.htmlKülönleges fotó került fel nemrég Nagy Feró közösségi oldalára, amelyen nem csak az énekest, hanem a tündéri unokáját is láthatjuk. CsaládFotó: Mudra László - OrigoSebestyén Balázs 8. házassági évfordulóját ünnepli feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20170628-sebestyen-balazs-megmutatta-feleseget-foto.htmlSebestyén Balázs megható posztban tudatta a jó hírt: ma van a házassági évfordulójuk feleségével, Vikivel. Család--Forró autóban hagyott gyermekek – Egy iskolás fiú találmánya életeket menthet!http://www.life.hu/csalad/20170625-forro-autoban-hagyott-gyermekek-egy-iskolas-fiu-talalmanya-eleteket-menthet.htmlA tízéves, Texasban élő Bishop Curry szörnyű tragédiával szembesült; szomszédja 6 hónapos csecsemője belehalt abba, hogy a felforrósodott autóban hagyták. Ekkor döntötte el, hogy feltalál valamit, ami segít megelőzni a hasonló tragédiákat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.