Íme, a tajvani család, ahol mindenki letagadhatna legalább 20 évet - Fotó!

Forrás: Instagram/Sharon701111 -
Tajvan fiatal család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghódította az internetet az a tajvani család, ahol az összes nő fiatalabbnak néz ki a koránál, nem is kevéssel. A 63 éves anyuka és 40 év körüli lányai is tiniknek tűnnek! Elárulták, mi a titkuk.

Egy tajvani család hölgytagjain nem tud túljutni az internet, mert annyira fiatalnak tűnnek, hogy az már boszorkányság. A 63 éves anyuka és három 40 év körüli lánya olyanok, mintha valahogyan sikerült volna megtalálniuk az örök fiatalság titkát. Az anya sem néz ki többnek 20 évesnél, de ha a lányai korára kellene tippelnünk a fotók alapján, akkor 16 évesnek mondanánk őket, pedig már messze elmúltak.

Középen a 63 éves anyuka, jobbról a 41 éves Lure, balról pedig a 36 éves Sharon látható! Forrás: Instagram/Sharon701111

És, hogy mi a titkuk? Nagyon egyszerű, csak rengeteg vizet kell inni, és sok zöldséget fogyasztani. A lányok szerint, aki így tesz, annak nem kell aggódnia sem az öregedéstől, se ma ráncoktól!

Itt pedig a három tesó látható a 40 éves FayFay-jal kiegészülve Forrás: Instagram/Sahron701111
Ez a magyar lány Pellé brutálszexi barátnője: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170629-pelle-olasz-focistanak-szexi-magyar-baratnoje-van.htmlNem hiába, a magyar lányok a legszebbek. Nem is meglepő, hogy az olasz sztárfocista is egy hazai szőke szépségnek adta a szívét. TrendOrigoAlbinizmussal élő emberekből lettek modellek: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170629-ok-a-vilag-legkulonlegesebb-modelljei.htmlElképesztő sorozat került napvilágra egy tucat albinizmussal élő emberről, akik hajlandóak voltak kamerák elé állni, és megmutatni magukat. TrendOrigoZimány Linda szexi fürdőruhában pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-zimany-linda-szexi-furdoruhaban-pozol.htmlZimány Linda elárasztotta Instagram-oldalát dögösebbnél dögösebb fotókkal, de ez a fürdőruhás képe mindent visz: áttetsző anyagból készült ugyanis a dressz. TrendOrigoJordán Adél bugyiban és melltartóban pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170629-jordan-adel-bugyiban-es-melltartoban-pozol.htmlJordán Adél, a Katona József Színház színésznője elképesztően dögös képpel örvendeztette meg a rajongóit: melltartóban és bugyiban fotózta le magát! Trend--A természetesség és az unikornisosság találkozik Dallos Bogi stílusában - Interjú!http://www.life.hu/trend/20170622-dallos-bogi-enekesno-stilusarol-meselt-nekunk.htmlA fiatal zenésznemzedéknek stílusban is különc tagja Dallos Bogi, akinek nemcsak a hangja, a megjelenése is elbűvölő. Ami az öltözködést illeti, a saját bevallása szerint a természetesség és az unikornisosság keveredik benne. Trend--Gábor Gergő sztáredzőért rajonganak a csajok: Videó! http://www.life.hu/trend/20170628-gabor-gergo-az-uj-magyar-fitnesz-csillag.htmlGábor Gergő egy 29 éves budapesti férfi, aki egy átlagos srácként kezdte, de ma már egy elismert edző. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.