Szigorú híradósként ismertük meg Máté Krisztát, aki magánéletéről nem nagyon beszélt egészen eddig. Most először azonban nyilatkozott intim családi életéről, és olyan dolgot is elárult, amit senki nem gondolna róla. 

Máté Krisztáról mindenki azt gondolja, hogy szigorú, morcos ember, hiszen évekig híradós műsorvezetőként láthattuk őt, ott pedig természetesen nem engedhette el magát. Később játékmesterként tűnt fel, ahol szintén nem olyan szerepben tetszelgett, amivel megmutathatta volna egy másik oldalát. Családját pedig féltve óvta, de most először elárult néhány titkot az életükről.

Intim családi titkokat árult el Máté KrisztaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Anyatigris vagyok, közben ölre menő vitákat vagyok képes folytatni a lányommal. Persze mindig az ő érdekében” - mondta Máté Kriszta, akiről senki nem gondolná, hogy aggódó, babusgató anyuka, amivel persze ő is tisztában van. Állandó lelkiismeret-furdalással küzdök, ha nincsenek velem. Rólam senki nem gondolja, hogy babusgatós anyuka lennék, pedig nagyon szeretem kényeztetni a gyerekeimet. Nem csak nekik, nekem is igényem van erre, szerintem az a legfontosabb, hogy érezzék, bármikor számíthatnak tőlem egy megnyugtató ölelésre” - mesélte a Best Magazinnak Máté Kriszta, aki korábban arról beszélt, hogy nem érzi magát elég jó anyának.