Máté Kriszta a családi életükről és az anyaságról nyilatkozott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
anyaság család Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú híradósként ismertük meg Máté Krisztát, aki magánéletéről nem nagyon beszélt egészen eddig. Most először azonban nyilatkozott intim családi életéről, és olyan dolgot is elárult, amit senki nem gondolna róla. 

Máté Krisztáról mindenki azt gondolja, hogy szigorú, morcos ember, hiszen évekig híradós műsorvezetőként láthattuk őt, ott pedig természetesen nem engedhette el magát. Később játékmesterként tűnt fel, ahol szintén nem olyan szerepben tetszelgett, amivel megmutathatta volna egy másik oldalát. Családját pedig féltve óvta, de most először elárult néhány titkot az életükről.

Intim családi titkokat árult el Máté Kriszta Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Anyatigris vagyok, közben ölre menő vitákat vagyok képes folytatni a lányommal. Persze mindig az ő érdekében” - mondta Máté Kriszta, akiről senki nem gondolná, hogy aggódó, babusgató anyuka, amivel persze ő is tisztában van.

Állandó lelkiismeret-furdalással küzdök, ha nincsenek velem. Rólam senki nem gondolja, hogy babusgatós anyuka lennék, pedig nagyon szeretem kényeztetni a gyerekeimet.

nem érzi magát elég jó anyának

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.