Beyoncé és Jay Z így nevezték el ikreiket

Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham nemes egyszerűséggel elnevezte újszülött kisfiát Jack-nek, addig Beyoncé és Jay Z ismét túltolták kicsit a névválasztást.

A sztárpárnak eddig sem kellett a szomszédba mennie bizarr névválasztásért, de mostanra talán sikerült megszoknunk kislányuk, Blue Ivy Carter nevét. Most azonban még tovább mentek...

Szeress, Beyoncé és Jay-Z házassága többször válságba került az évek során Forrás: AFP

Noha hivatalosan még meg sem erősítették, hogy az énekesnő egyáltalán világrahozta az ikreit, a TMZ tudni véli, hogy a picik, akik június 14-én látták meg a napvilágot,

a Rumi és a Sir neveket viselik.

Úgy hírlik, az énekesnő és a rapper, aki korábban rommá csalta őt, állítőlag már meg is tették a megfelelő jogi lépéseket, hogy levédessék ezeket a neveket. Mint ismeretes, Beyoncé pár hete egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet, akiket a mai napig kórházban kezelnek sárgasággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.