Sebestyén Balázs terrorveszélyre készítette fel a családját

család utazás terrorveszély Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollégái eleinte furcsán néztek Sebestyén Balázsra, aki arról mesélt, hogyan készítette fel a gyerekeit egy esetleg terrorveszélyre, de később belátták, hogy a sztárapukának igaza van. 

Balázs és a családja 1,5 hetet töltött el a csodás Törökországban, ám a világban dúló agresszív és tragikus helyzetek miatt szükségesnek érezte, hogy egy esetleges terrorveszélyre is gondoljon. Mikor leszálltak az isztambuli reptéren, Balázs első gondolata az volt, hogy hova bújtatná el a szeretteit, ha lövöldözés törne ki?

"Amikor kiértünk a csarnokba, a két gyerekünket magunkhoz szorítottuk, majd rövid kémlelés után arra jutottunk, hogy ha valaki lövöldözni kezdene, akkor a csomagküldő mögé rohannánk, és ezt a nyolcéves fiamnak is elmondtam. Tudom, hogy ez durva, de az ő nemzedékének sajnos ilyen világban kell felnőnie" - mesélte a Reggeli Showban Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek.

Sebestyén Balázs a törökországi nyaralásról mesélt Forrás: Fb / Morning Show

Balázs azt is elmondta, hogy rossz érzésük volt a reptérre érkezve, ezért még

egy imát is elmormoltak,

hogy épségben eljussanak az úticéljukhoz. Elmesélése szerint a szálloda körül rengeteg őr felel a biztonságért, ami megnyugtató és meggyőző volt:

"Folyamatosan figyelik a jet ski-seket és a motorcsónakokat. Aki másik szállodából jön oda, azt is elzavarják. Az a rámpa is meggyőző volt, amivel meggátolják, hogy bárki oda tudjon hajtani gépjárművel" - folytatta a műsorvezető.

Sebestyén Balázs 8. házassági évfordulóját ünnepli

A reggeli show sztárja nem szereti a magánéletét a kirakatba tenni, ha közösségi oldalán posztol, akkor sem láthatjuk a gyerekeket, mindig egy kis részletet mutat. Ezért is akkora szenzáció, hogy feleségével, a szintén rádiós berkekben dolgozó Vikivel közös fotót rakott ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.