Kollégái eleinte furcsán néztek Sebestyén Balázsra, aki arról mesélt, hogyan készítette fel a gyerekeit egy esetleg terrorveszélyre, de később belátták, hogy a sztárapukának igaza van. 

Balázs és a családja 1,5 hetet töltött el a csodás Törökországban, ám a világban dúló agresszív és tragikus helyzetek miatt szükségesnek érezte, hogy egy esetleges terrorveszélyre is gondoljon. Mikor leszálltak az isztambuli reptéren, Balázs első gondolata az volt, hogy hova bújtatná el a szeretteit, ha lövöldözés törne ki? 

"Amikor kiértünk a csarnokba, a két gyerekünket magunkhoz szorítottuk, majd rövid kémlelés után arra jutottunk, hogy ha valaki lövöldözni kezdene, akkor a csomagküldő mögé rohannánk, és ezt a nyolcéves fiamnak is elmondtam. Tudom, hogy ez durva, de az ő nemzedékének sajnos ilyen világban kell felnőnie" - mesélte a Reggeli Showban Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek.

Sebestyén Balázs a törökországi nyaralásról meséltForrás: Fb / Morning Show

Balázs azt is elmondta, hogy rossz érzésük volt a reptérre érkezve, ezért még egy imát is elmormoltak, hogy épségben eljussanak az úticéljukhoz. Elmesélése szerint a szálloda körül rengeteg őr felel a biztonságért, ami megnyugtató és meggyőző volt: 

"Folyamatosan figyelik a jet ski-seket és a motorcsónakokat. Aki másik szállodából jön oda, azt is elzavarják. Az a rámpa is meggyőző volt, amivel meggátolják, hogy bárki oda tudjon hajtani gépjárművel" - folytatta a műsorvezető.

Sebestyén Balázs 8. házassági évfordulóját ünnepli
A reggeli show sztárja nem szereti a magánéletét a kirakatba tenni, ha közösségi oldalán posztol, akkor sem láthatjuk a gyerekeket, mindig egy kis részletet mutat. Ezért is akkora szenzáció, hogy feleségével, a szintén rádiós berkekben dolgozó Vikivel közös fotót rakott ki.