34 kilót fogyott Zámbó Adrián - fotó

Forrás: Facebook/Adrian M. Zambo -
Zámbó Jimmy zámbó adrián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszahúzódó életet él Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián. A mindig dundi fiatalember, azonban az elmúlt időszakban igencsak sok like-ot kapott a Facebookon, legfrissebb fotója alatt. Adrián ugyanis 34 kilót adott le.

Zámbó Adrián bravúros fogyása kapcsán most kiállt a rivaldafénybe, hogy saját példájával motiválja a túlsúlyos embereket - írja a Bors.

Zámbó Adrián Forrás: Facebook/Adrian M. Zambo

"Mindig is hízékony voltam, szinte minden évben megpróbáltam csatát indítani a súlyfeleslegem ellen, de ezek az akciók kudarcba fulladtak. Februárban szakítottam a barátnőmmel. Az adta a végső lökést...Száztizenöt kilósan nem igazán voltam a csajok kedvence, úgyhogy muszáj volt lépnem, és hinni magamban. Úgy tűnik, jó úton járok: 115-ről 81 kilóra fogytam négy hónap alatt"- ecsetelte a lapnak Adrián, aki most lecseréli az egész ruhatárát.

A dundi Zámbó Adrián tavaly karácsonykor Forrás: Facebook/Adrian M. Zambo
4 hónappal később Forrás: Facebook/Adrian M. Zambo

Zámbó Jimmy legkisebb fia mostanában odafigyel a táplálkozására, és hetente ötször lejár az edzőterembe is.

Kigyúrta magát Forrás: Facebook/Adrian M. Zambo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.