Tóth Gabi egy fürdőruhás fotóval kápráztatta el a követőit a közösségi oldalán: így fest strandolás előtt a híres énekesnő.

Itt a nyár, a fürdőruhaszezon, ezért nem csoda, hogy egyre több magyar híresség dobja le magáról a textilt, és utazik belföldre vagy külföldre egy kicsit vakációzni, fürdőzni. 

Nemrég Zimány Linda villantott elképesztő bikinis testet, de Farkasházi Réka, a Barátok közt egykori sztárja, és Majoros Hajni is megmutatta a fürdőruhás alakját.

És természetesen Tóth Gabi nyári fotói sem maradhatnak el, aki jelenleg a családjával élvezi a napfényt Horvátországban. Teljes a létszám, ugyanis nem csak a szülei, hanem a nővére, Vera is elszabadult a kiruccanás idejére. 

Menünk' a strandra

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

 A fotó két óra alatt több, mint kétezer kedvelést kapott, és rengetegen hozzá is szóltak. A legtöbben irigykednek a híres énekesnőre, viccelődnek vele és jó pihenést kívánnak neki. 

Tóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!
A rajongói teljesen oda vannak Gabi forrónacis fotójától. Nem csoda, hiszen igazán vadra sikerült az énekesnő póza, aki vörös toppal dobta még fel az amúgy is szexi öltözékét. A ruháinál már csak a tekintete dögösebb, ilyen külsővel valószínűleg nem lesz sokáig egyedül az énekesnő, habár még csak nemrég ért véget a komoly kapcsolata: Fotó!