Ebben a luxusotthonban él Beyoncé és a család: Fotó!

ikrek otthon Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé és az ikrek végre hazajöttek a kórházból, és úgy döntöttek, Malibun pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait. Ebben a csodás villában élnek: Fotók! 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, világra hozta gyermekeit nemrég Beyoncé, de a kicsik sajnos sárgasággal küzdöttek egy darabig, ezért kórházban kellett maradniuk. Ezt leszámítva a gyerekek makkegészségesek, a hírek szerint egy fiúról és egy kislányról van szó.

Forrás: Trulia Real Estate, Instagram/Beyonce

A kis Blue Ivy is nagyon várta már a kistesókat, de mostmár szerencsére teljes a család öröme, hiszen végre elhagyták az Los Angeles-i intézményt. Éppen ezért a kórházból már egyenesen egy családi ünneplés felé vették az irányt: Malibuban bérelnek egy csodás villát, lélegzetelállító luxussal, medencével, pálmafákkal.

Íme néhány fotó arról a nyaralóról, ami inkább egy kastélyhoz hasonlít. Valószínűleg mi sosem fogunk ilyet élőben látni, ezért érdemes jól megnézni a képeket - írta meg a Today.

/1707/Ebben201776152624

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.