Bombanő lett az egykor elképesztően túlsúlyos csajból: Fotók!

fogyás gyerekvállalás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rebecca hihetetlen változáson ment keresztül, mikor megtudta, hogy az életével játszik a súlya miatt. Mára már egy igazi vadmacska lett belőle.

A 30 éves Rebecca Lee bevallása szerint igazi gyorskaja-függő volt. Gyakorlatilag pizzán élt, amiből mindennap elfogyasztott egyet, és mellé még különféle gyorséttermi ételeket rendelt. Nem meglepő, hogy a fiatal nő pillanatok alatt 120 kilósra hízott.

Egyáltalán nem zavarta a dolog, ám amikor az orvosa elárulta, hogy mire számíthat, pillanatok alatt átértékelt mindent. A doki ugyanis kerek perec megmondta: ha tovább hízlalja magát, olyan kövér lesz, hogy a szervei fizikailag össze fogják nyomni egymást. Arról pedig ne is álmodjon, hogy így valaha gyereket szülhet majd .

Hello love these swimmers from @bellabikini_

R E B E C C A • L E E (@fromsydneywithlove__) által megosztott bejegyzés,

Rebecca ezektől a hírektől teljesen ledöbbent, és ráébredt arra, hogy nem folytatja így tovább az életét. Életmódot váltott, a gyorskaját egészséges ételekre cserélte, és kő kemény edzésbe a kezdett. Az eredmény sem maradt el, ugyanis az egykor 22-es ruhaméretet hordó nő ma már 12-es darabokat visel.

Persze néhány szépészeti beavatozásra is szükség volt, hiszen a megereszkedett bőr durván eltorzította a testét, de miután átesett a beavatkozáson, csodálatos nő lett belőle - írta meg a Mirror.

Így ne hízz el a nyaralás alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-ne-hizz-el-a-nyaralas-alatt.htmlA sok munkát, a rengeteg edzést és az étkezésre való odafigyelést egy csapással teszik tönkre a lustálkodós nyaralások. Úgy érezzük, ekkor végre minden szempontból elengedhetjük magunkat, így az étkezésben is sokszor túlzásba eszünk, így akár 5 kilót is felszedhetünk a pihenés alatt. Erre a néhány apróságra figyelj, és garantáltan nem fogod pluszkilókkal zárni a nyaralást. Ez Zsír!--Pink ombre smoothie: a legdögösebb nyári italhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-pink-ombe-smoothie-a-legdogosebb-nyari-ital.htmlHa valami igazán különleges italt szeretnél készíteni a vendégeidnek, akkor ezt a pink ombre smoothiet ajánljuk, ami látványra és ízre is igazán különleges, ráadául csupa egsészéges alapanyagból készül. Ez Zsír!--34 kilót fogyott Zámbó Adrián - fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170704-lefogyott-zambo-adrian.htmlVisszahúzódó életet él Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián. A mindig dundi fiatalember, azonban az elmúlt időszakban igencsak sok like-ot kapott a Facebookon, legfrissebb fotója alatt. Adrián ugyanis 34 kilót adott le.Ez Zsír!OrigoFogyásának titkáról mesélt Samu Krisztina Mazsi: Videó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170703-ennek-koszonheti-a-drasztikus-fogyasat-samu-krisztina-mazsi.htmlSamu Krisztina egy év alatt 30 kilótól szabadult meg, ráadásul mindezt önerőből, beavatkozások és gyógyszerek nélkül. Most elárulta azt is, hogy minek köszönhető a sikere. Ez Zsír!OrigoBalázs Klári kiakadt a súlya körüli hisztizés miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170703-balazs-klari-kiakadt-a-sulya-koruli-hisztizesert.htmlBalázs Klári 12 kilótól szabadult meg, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Sokan azonban aggódnak érte, ezen pedig kiakadt az énekesnő. Nem érti, mi ez a hisztéria! Ez Zsír!Origo5 ok, amiért az úszás a legjobb sport http://www.life.hu/ez-zsir/20170601-5-ok-amiert-az-uszas-a-legjobb-sport.htmlItt a nyár, a jó idő, persze, hogy mindenki a vízpartra vágyik hűsölni, és végre azt is kiélvezhetjük, hogy kedvenc sportunkat a természetes vízekben is űzhetjük. De mégis miért az úszás a világ egyik legjobb sportja? Eláruljuk! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.