Amy Schumer megmutatta valódi bikinis testét: Fotó!

Amy Schumer body shaming fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres komika nem rejti véka alá a tökéletlenségét. Számos híresség példát vehetne róla: Fotó! 

Amy Schumer egyébként sem az a fajta, aki rendszeres photoshop felhasználó lenne, éppen ezért nem meglepő, hogy egy újabb valódi képet osztott meg az Instagram oldalán. A híres humorista valóban nem néz ki valami előnyösen a felvételen, de látszik rajta, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja.

Akárhogy is nézzük ezt a fotót, rá kell jönnünk, hogy Amy annak ellenére jól érzi magát a bőrében, hogy nem tökéletes a külseje. És talán éppen ez a titka a többi szexi sztárral szemben, hogy Amy önmagán kívül senkinek nem akar megfelelni, így pedig boldogabb, mint a nála 100x szebb társai.

National bikini day! #wherewasmyparisfashionweekinvite

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

A követői is ezt igazolják, hiszen még egy napja sem került ki az oldalára a poszt, de már majdnem 200.000 kedvelésnél jár. Ez aztán az elismerés!

Két év után szakított Amy Schumer és kedvese

A közelmúltban még szerlemesen turbékolt Amy Schumer és kedvese, Ben Hanisch, mostanra pedig a szakításuktól hangos a világsajtó. Vajon mi történ velük? Olvass tovább itt...

A hónap színe: az életteli napsárgahttp://www.life.hu/trend/20170614-a-honap-szine-az-eletteli-napsarga.htmlMi más lehetne a legforróbb nyári hónap színe, mint a friss és élénk napsárga? Élvezd a napsugarak izzását a ruhádon is! Trend--Monica Cruz bombasztikusan fest bikiniben: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170706-nagyon-jol-nez-ki-monica-cruz.htmlPenelopé Cruz családjában igen jó gének öröklődnek, ugyanis a híres színésznő mellett a testvére, Monica is csodásan szép. Trend--Közeli képet mutatott a fenekéről Baukó Éva: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170706-bauko-eva-kozeli-fenekfotot-villantott.htmlBaukó Éva különleges fotóval kápráztatta el a követőit a közösségi oldalán. A rajongói teljesen megőrültek. Trend--Ez a világ legocsmányabb műkörme: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170706-ilyen-botranyos-mukormot-reg-nem-lattunk.htmlA mit sem sejtő vendég betért egy manikűr szalonba, ahol mindössze annyit kért, hogy szolid, visszafogott körmei legyenek. Ehhez képest UFO-kezű lett a nő. Trend--Bikiniben pózol Horvátországban Tóth Gabi: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170705-bikiniben-pozolt-toth-gabi.htmlTóth Gabi egy fürdőruhás fotóval kápráztatta el a követőit a közösségi oldalán: így fest strandolás előtt a híres énekesnő. TrendOrigoA hírességek rémálma: a legnagyobb esések a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20170616-a-legnagyobb-esesek-a-voros-szonyegrol.htmlEmlékszel Jennifer Lawrence melyik szerepéért kapta az Oscar-díjat? Ez valószínűleg sokkal kevesebbekben maradt meg, mint az, hogy mekkorát esett a színpadra vezető lépcsőn. Ebből is jól látszik, mekkora jelentősége van egy ilyen vörös szőnyeges botlásnak, amiben egyébként Jennifer Lawrence már kifejezetten visszaesőnek számít, de nem is bánjuk, mert imádjuk, ahogy ezekre a kínos helyzetekre reagál. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.