Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián nemrég elmesélte, hogy egyik korábbi párja ikrekkel volt terhes tőle, de mivel már nem alkottak egy párt, ő pedig nem is érzett a lány iránt semmit, ezért a terhesség megszakítása mellett tették le a voksukat. Most azonban úgy tűnik, a zenész végre apa lesz.

Az énekes nem tagadja, hangosan élnek a kedvesével, de mindig megbeszélik a problémáikat. Saját bevallásuk szerint, ha szerelmük átvészelte az eddigi problémákat, akkor most már örökre megmarad - írja a Ripost.

Zámbó Krisztián Forrás: Origo

Krisztián már a családalapítástól sem zárkózik el.

"Szerintem minden kapcsolatban vannak viták, nálunk is – mondta a -nak Zámbó Krisztián. – De nemrégiben voltunk egy barátunk esküvőjén és láttam, ahogy felcsillan a szeme. Engem is megérintett és azóta egyre többször megfordult a fejemben, hogy fűzzük szorosabbra szerelmünket. Sőt, már a babáról is beszéltünk. Miért halogassuk tovább? Szeretném megélni, ahogy felnő, ahogy elvégzi az iskolát. Ráadásul már elmúlt az italozós, mulatozós időszakom, megértem a feladatra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.