Bárdosi Sándor kisbaba Bárdosi Ildikó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 1 hónapos múlt a kis Maja, Bárdosi Ildikó mégsem ücsörög vele otthon, inkább visszatért dolgozni. De vajon hova ez a nagy sietség? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, június elején született meg Ildikó és Bárdosi Sanyi második gyermeke, aki 3200 grammal, 56 cm-rel jött a világra. Szerencsére mindenki makkegészséges, és komplikációk sem léptek fel a szülés során.

A kétgyermekes édesanya pedig már vissza is tért dolgozni, mert ugyan császármetszéssel szült, de hamar gyógyult, és pillanatok alatt jól érezte magát. Ezután pedig már kifejezetten rossz érzés volt Majával a négy fal között tétlenül kuksolni.

Bárdosi Sándor felesége nem szívesen ücsörög otthon, inkább hasznossá teszi magát Forrás: TV2

„Sosem tudtam megülni a fenekemen, mindig is azt szerettem, ha zajlik körülöttem az élet. Gyermekkoromban is így volt, és ez azóta sem változott, hogy édesanya lettem. Fiunk, Sankó születése után is egy-két hónappal már lent voltam megtartani az edzéseimet. Egyrészt nem akartam cserben hagyni a tanítványaimat, másrészt úgy gondolom: attól még, hogy valaki szült egy gyereket, nem kell otthonülős anyukának lennie" - mondta Ildikó.

Azt is elmondta, hogy nem különösebben érdekli mások véleménye. Mivel minden esetben a kicsi érdekeit tartja szem előtt, ezért nem látja kárát a színes, fiatalos életmódnak, ahogy első gyermekük, Sankó sem:

Az első gyerekünk, Sankó sem látta kárát, őt is mindenhová magunkkal vittük. És tessék: egy nyitott, érdeklődő kisfiú lett belőle! Azóta is lejár az apukájával edzeni, és jól érzi magát idegenek között is." - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.