Bemutatta új kedvesét a gyerekeinek R. Kárpáti Péter

Fotó: Bielik István - Origo -
szerelem R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori szereplője, a 64 éves R. Kárpáti Péter, válása után újra boldog és szerelmes. Párját már a gyermekei is ismerik. A színész egyébként szakmailag is egy nagy dobásra készül.

R. Kárpáti a Blikknek elmondta, hogy a már össze is költöztek a párjával, és mindenden tökéletesen működik. "A gyerekeimnek is bemutattam őt, megismerték és jól kijönnek egymással. Ő civil, szeretne háttérben maradni, ahogy Columbo felesége, ezt pedig maximálisan tiszteletben tartom" – mesélte a R. Kárpáti Péter, aki tavasszal zárta le 23 évig tartó házasságá.

R. Kárpáti Péter Fotó: Bielik István - Origo

R. Kárpáti egy premierre is készül. "Októberben Kárpáti Levente társulata bemutatja a Sziklás Madonna című darabot, amelyet én írtam. Olyan színészkolónia gyűlt össze, akiket már régóta ismerek! Nekem is felkínáltak egy szerepet, de én inkább nézőként szeretném látni. Vígjáték lesz, szeretnénk, hogy jót kacagjanak az emberek. Leventét nagyon tehetséges rendezőnek tartom, alig várom, hogy lássam a végeredmény"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.