Rubint Réka fehér ruhában mondja ki újra a boldogító igent Norbinak - Videó!

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
esküvő Rubint Réka fehér ruha Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi újra kimondja egymásnak a boldogító igent, hiszen már több mint 15 éve tombol köztük a szerelem. A fitneszlady fehér ruhában áll újra oltár elé szeptemberben.

Rubint Réka és Schobert Norbi szerelme már több mint 15 éve tombol, ahogy a fitneszlady mondta, azért, mert egymásban megtalálták a másik felüket. Éppen ezért arra készülnek, hogy megújítják a fogadalmukat, és újra kimondják egymásnak a boldogító igent.

Réka és Norbi újra megházasodnak Forrás: Facebook/Rubint Réka

Réka ismét fehér ruhában készül az oltár elé állni szeptemberben, de a konkrét darabot még nem választotta ki, viszont az új gyűrűjét már megkapta! "Fehér ruhám lesz, az, hogy milyen, még én magam sem tudom" - avatta be a kulisszatitokba Réka a Ripost stábját. A fitneszlady és Norbi a fogadalmuk megújítása után újabb nászútra utaznak, ahol majd kettesben is megünnepelhetik szerelmüket. A szerelmesek már többször megújították esküjüket, egy alkalommal Las Vegasban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.