Julianne Hough fantasztikus menyasszony volt: Fotó!

esküvő Julianne Hough esküvői ruha menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra kerültek Julianne Hough esküvői fotói: a híres színésznő bámulatosan szép menyasszony volt. 

Julianne Hough múlt hétvégén mondta ki a boldogító igent Brooks Laich, profi jégkorongozó oldalán. A 28 éves szépség nagy napja igazi álomesküvő volt, legalábbis a napvilágra került fotókról csak úgy sugárzik az önfeledt boldogság.

Sugárzik az arcáról a boldogság Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Desh, Scla

A szőke híresség egy pánt nélküli fehér ruhát viselt, melynek szűkített dereka, és hatalmas szoknyája volt. Mindehhez elegáns konytba fogták a haját, és habos babos fátylat is tűztek bele. A tökéletes testű sztáron úgy mutatott a ruha, mintha ráöntötték volna.

A romantikus szertartásra választott ruhában pompásan festett Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Desh, Scla

A ceremóniát a Coeur d'Alene tó partján rendezték meg a lemenő nap fényében. Így pedig nem csoda, hogy romantikából egyáltalán nem volt hiány - írta meg a Usmagazine.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.