Simon Marcsi szépségkirálynő a Pradának dolgozik - Fotó!

Forrás: Facebook/Maria Simon -
Simon Marcsi Prada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Marcsi megállíthatatlanul tört előre, és máris kivívta magának az elsimeréseket. Szépsége mellett a világmárkák sem mennek el szó nélkül, most épp a Pradának dolgozik. 

Történt 2013-ban, hogy a szombathelyi Simon Marcsit választották meg Európa Szépének. A fiatal lány karrierje akkor indult be, azóta pedig sorra kapja a felkéréseket. Már szinte a világ minden pontján járt, a szépséges magyar lányt mindenki szeretné lefotózni. A legnagyobb világmárkák sem mentek el szó nélkül a szépsége mellett, most is épp nekik dolgozik.

Simon Marcsi szépségét minden nagy márka észrevette Forrás: Facebook/Maria Simon

Pontosabban a Pradának, amiről persze fotót is tett közzé a modell, akit nemcsak a sikerei és szépsége miatt lehet irigyelni, hanem azért is, mert most Olaszországban, Milánóban fotózzák. Így legalább nemcsak az őt fotózók látnak valami szépet, hanem a modell is: szabadidejében gyönyörködhet a városban!

Hajfonatok: így készülnek a nyár kedvenc frizuráihttp://www.life.hu/trend/20170619-hajfonatok-nyarra.htmlMiért imádjuk a hajfonatokat? Mert az elegánstól a fesztiválos hippistílusig számtalan módon készíthető el, így bármilyen eseményre jó választás lehet. Ráadásul már a klasszikus hármas fonásból is rengeteféle frizurát lehet csinálni, és akkor a különlegesebb fonástípusokról még nem is beszéltünk. A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele! TrendOrigoGörög Zita Olaszországban nyaral bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170711-gorog-zita-olaszorszagban-nyaral.htmlGörög Zita végre kiszabadult a hétköznapi mókuskerékből, és a fáradalmakat Olaszországban piheni ki. Mindezt persze őrült dögösen teszi! TrendOrigoVictoria Beckham rövid fürtökre váltott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170711-victoria-beckham-haja-ujbol-rovid-lett.html TrendOrigoJulianne Hough fantasztikus menyasszony volt: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170711-csodalatos-menyasszony-volt-julianne-hough.htmlNapvilágra kerültek Julianne Hough esküvői fotói: a híres színésznő bámulatosan szép menyasszony volt. Trend--Medveczky Ilonát fürdőruhában fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20170711-furdoruhaban-fotoztak-medveczky-ilonat.htmlMedveczky Ilona 76 évesen is élvezi az életet, és még mindig bátran mer fürdőruhára vetkőzni. Nem véletlen, hiszen remekül tartja magát! TrendOrigoMellvillantás lett Kendall Jenner részeges fürdőzéséből: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170710-kendall-jenner-megvillantotta-vizes-melleit.htmlNem mindennapi felvétel került napvilágra az amerikai divatmodellről: Görögország egyik vízpartján bulizott kissé ittas állapotban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.