Goldie Hawn megmutatta fiatalkori bikinis testét- Fotó

bikini body Goldie Hawn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn már 71 éves, de még mindig elképesztő formában van. Ezúttal egy kis nosztalgia-utazásra indult és közösségi oldalán egy szuper dögös retró fotóját villantotta meg.

Az egykori szexszimbólum Hollywood legdögösebb dívájának számított. Kate Hudson édesanyja bár már elmúlt 70, még ma is sokan megirigyelnék szuper alakját és csinos megjelenését.

Ezúttal nem egy mai fotót posztolt, inkább elrepítette rajongóit a régmúltba: dögös retró képén mutatta meg a világsztár, miért voltak belé férfiak milliói szerelmesek. Az ominózus felvétel 1967-ben készült. Nem egy mai darab, meg kell hagyni!

Goldie egy menta színű aprócska bikiniben feszített, a testét pedig fura feliratok díszítették. Ez a kép még ma is nagy hatással van a rajongóira, mutatja ezt a rengeteg pozitív komment és áradozó üzenet.

That was then. laugh-in. 1967. Wonder if then was now what messages they would scribe?

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.