Ezzel a technikával fogyott 70 kilót egy anyuka: Fotók!

diéta fogyás életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal édesanya nem akart tudomást venni a helyzete súlyosságáról, de egy ponton túl már muszáj volt foglalkozni vele. 

Sokáig nem akarta magának sem bevallani az egyértelműt: 160 kilósan nem lehet leélni egy életet. Ezért elhatározta magát, és rövid időn belül 70 kilót fogyott. Rávette magát, és mindennapi kocogást iktatott az életébe. Közben pedig átrendezte az étrendjét és megszabadult 4 dologtól:

kenyér, tészta, üdítő és sajt.

Az eredmény szép lassan látszódni kezdett, majd azon kapta magát, hogy már képes összefüggően 5 kilométert lefutni. Casey ezután még durvább fokozatra kapcsolt és belekezdett az erősítő edzésekbe is. Elmondása szerint időnként elvesztette a hitét, de amikor elővette az egykori képeit, mindig rájött, hogy nem szabad feladnia - írta meg a GoodHousekeeping.

Gladiátorként edz Kulcsár Edina: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170715-brutalis-tempoval-sportol-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina nemrég megmutatta hogyan szokott edzeni: nem is gondoltuk volna, hogy a törékeny szépség ilyen kemény edzésterv szerint sportol. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoRengeteget fogyott Buday Péter sztárséf http://www.life.hu/ez-zsir/20170707-nagyon-sokat-fogyott-buday-peter-sztarsef.htmlA súlyfelesleg miatt már számos olyan betegséggel kellett Péternek szembenéznie, amelyek miatt rengeteg gyógyszer szedésére kényszerült. Ám ma már erről szó sincs! Ez Zsír!OrigoBombanő lett az egykor elképesztően túlsúlyos csajból: Fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20170706-rengeteget-fogyott-az-egykor-szazhusz-kilos-no.htmlRebecca hihetetlen változáson ment keresztül, mikor megtudta, hogy az életével játszik a súlya miatt. Mára már egy igazi vadmacska lett belőle. Ez Zsír!OrigoFogyásának titkáról mesélt Samu Krisztina Mazsi: Videó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170703-ennek-koszonheti-a-drasztikus-fogyasat-samu-krisztina-mazsi.htmlSamu Krisztina egy év alatt 30 kilótól szabadult meg, ráadásul mindezt önerőből, beavatkozások és gyógyszerek nélkül. Most elárulta azt is, hogy minek köszönhető a sikere. Ez Zsír!Origo80 kilót fogyott Rosalynn Bartlett, a túlsúlyos anyuka: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170703-nyolcvan-kilot-fogyott-egy-tulsulyos-edesanya.htmlRosalynn Bartlett 13 év túlsúly után elhatározta magát: a változás több, mint megdöbbentő. Ez Zsír!OrigoSztárok, akik elvetemült diétákat követnek http://www.life.hu/ez-zsir/20170629-furcsa-dietakat-kovetnek-a-sztarok.htmlManapság már szinte bárki bármit megtenne azért, hogy kifogástalan alakja legyen. Még a legcsinosabb hollywoodi sztárok is belecsúsznak egy- egy olyan elrugaszkodott diétába, amit nem is lehet ép ésszel felfogni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.