Hosszú Katinka és Shane már régóta alkotnak egy párt, a jövőjükkel kapcsolatban pedig olyan céltudatosak, mint a medencében: pontosan tudják, mikor jön majd a baba, bár Shane már rögtön bevállalná.

Shane és Katinka együtt, céltudatosan haladnak előre, kéz a kézben érik el a sikereiket. Katinka az úszásban bizonyít, míg Shane közben a háttérből támogatja és irányítja kedvesét. Már nem is emlékeznek azokra az időkre, amikor nem voltak együtt, annyira egymás életének részévé váltak. "Ő a másik felem, a szerelmem, a szeretőm, a barátom, a családom" - mondta Shane.

2020 után jöhet a babaForrás: Facebook/Hosszú Katinka

Katinka pedig pontosan tudja, hogy kapcsolatuk mikor éri el azt a pontot, amikor már jöhetnek a babák, ugyanis hármat is szeretnének. A következő nagy célom az, hogy amikor jönnek a gyerekek, akkorra már minden készen álljon, mindenük meglegyen. Úgy gondoltam, hogy a 2020-as olimpiára még felkészülök. Addig szeretnék úszni, amíg ennyire élvezem" - mondta a Bestnek az úszónő, bár férje már most is bevállalna egyet!

Hosszú Katinka és Shane megmutatták "gyermekeiket"
Nem ez az első alkalom, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup megmutatták gyermekeiket. Az úszónő korábban is bemutatta már a babákat, és így tett most is. Olvasd el erről a Life.hu ckkét!