Miranda Kerr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vogue magazinban mutatta meg káprázatos ruháját Miranda Kett, aki másodszor is kimondta az igent.

Miranda Kerr 45 családtag és barát előtt mondta ki az igent a Snapchat alapító, Evan Spiegelnek. Ám az ausztrál modell így is megadta a módját, és egy pazar Dior ruhában állt az oltár elé.

A ruhakölteményt a néhai színésznő és hercegnő, Grace Kelly inspirálta. "Őszintén nem tudnék elképzelni ennél csodálatosabb ruhát" - mondta a modell a magazinnak.

Természetesen az esküvőn fontos szerep jutott Kerr hatéves fiának. Flynn ugyanis csatlakozott édesanyjához és új mostohaapjához az első táncnál. A fiúcska édesapja Orlando Bloom színész, aki néhány hónapja szakított Katy Perry énekesnővel.

Miranda Kerr összeházasodott milliárdos vőlegényével, Evan Spiegellelhttp://www.life.hu/sztarok/20170530-miranda-kerr-osszehazasodott-milliardos-volegenyevel.htmlMiranda Kerr immár újra feleség, ugyanis a hétvégén hozzáment milliárdos pasijához, Evan Spiegelhez, aki a Snapchat tulajdonosa: ők lettek a Hollywood leggazdagabb párja. TV + Sztárok--Durva fotók kerültek elő Miranda Kerr támadójáról http://www.life.hu/sztarok/20161017-durva-fotok-kerultek-elo-miranda-kerr-modell-tamadojarol.htmlMiranda Kerr modell szerencsére nem tartózkodott otthon, amikor néhány napja támadás érte a házát. A támadó komolyan megsebesült: most előkerültek a róla készült felvételek is. TV + Sztárok--Véres harc Miranda Kerr házánál: késes támadó tört be hozzáhttp://www.life.hu/sztarok/20161017-miranda-kerr-hazaba-betort-egy-kessel-felfegyverzett-hajlektalan-lelottek.htmlVéres harcok helyszíne volt Miranda Kerr malibui otthona, ugyanis egy hajléktalan késsel felfegyverkezve próbált betörni. A biztonsági őr ugyan észrevette, és megpróbálta leszerelni a támadót, de mindketten megsérültek. TV + Sztárok--Behatoltak a szupermodell Miranda Kerr birtokára - durva vége lett a dolgonakhttp://www.life.hu/sztarok/20161016-behatoltak-a-szupermodell-miranda-kerr-birtokara-durva-vege-lett-a-dolgonak.htmlMiranda Kerr mögött kissé feszült napok állnak: egy férfi ugyanis behatolt az egyik birtokára, és megsebesítette a biztonsági őrt is. TV + Sztárok--Miranda Kerr végre elárulta, mit gondol exférje pucér nyaralós képeirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-miranda-kerr-modell-vegre-elarulta-mit-gondol-exferje-pucer-nyaralos-kepeirol.htmlOrlando Bloom pucér nyaralós képei felrobbantották a netet a hónap elején. Miranda Kerr, a színész exneje eddig várt, hogy elmondja, mi a véleménye a történtekről. TV + Sztárok--Te bírnád ezt a tempót? Így telnek Miranda Kerr hétköznapjai http://www.life.hu/sztarok/20160502-miranda-kerr-modell-hetkoznapjai-ilyen-hektikusan-telnek.htmlAzt gondolnád, hogy modellnek lenni könnyű? Akkor olvasd el, hogyan telt Miranda Kerr Ázsiában tett körútja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.