Anyja miatt 20 éve a halott nővérének öltözik a dél-kínai férfi - Videó!

Forrás: Youtube/Pear Video -
halál Kína nővér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éve nőként öltözik, pontosabban saját, halott nővérének az 50 év körüli dél-kínai férfi. Mindezt az anyjáért teszi, mert a nővére halála után a nő teljesen összeomlott.

20 évvel ezelőtt tötrént tragédia a dél-kínai családban, ami örökre megváltoztatta az életüket. A férfi nővére meghalt, ami miatt az anyjuk teljesen összetört. A mentális leépülés jelei kezdtek megmutatkozni rajta, ezért az 50 év körüli férfi gondolt egyet, és magára öltötte a saját nővére ruháit.

A dél-kínai férfi már nem is hord férfi ruhákat Forrás: Youtube/Pear Video

"Olyan boldog volt, így folytattam" - mondta a férfi, aki azóta minden nap a nővérének öltözik, immár 20 éve csak azért, hogy az anyját boldoggá tegye. Már nincsenek saját ruhái sem, csak női öltözékeket vesz fel. "Ő a lányom. Amikor meghalt a másik lányom, ő lett a lányom" - mesélte az anyuka a róluk készült videóban. A férfi egyébként nemcsak ebben segíti az anyját, hanem mindenben: eteti, és ápolja őt. A róluk készült felvétel rögtön végigsöpört az interneten, sokan támadják a férfit, ám még többen gondolják úgy, hogy igazán önfeláldozó a tette.

Az egykori magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamara titokban ment férjhezhttp://www.life.hu/csalad/20170718-cserhati-tamara-titokban-ment-ferjhez.htmlBalin mondta ki a boldogító igent élete párjának Cserháti Tamara, egykori magyar szépségkirálynő. A modell mára már visszavonultabban él, fotózásokat is alig vállal, de titkos esküvőjébe engedett némi bepillantást az 5 hónapos kismama! CsaládOrigoAshton Kutcher kiakadt a gyerekeiről publikált fotón: a vizes vb-n készültek a képekhttp://www.life.hu/csalad/20170718-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-gyerekeikkel-szurkoltak-a-vizes-vb-n.htmlAshton Kutcher és Mila Kunis bejárják Budapestet és környékét, amíg a színésznő nálunk forgat, természetesen a Duna Arénába is ellátogattak, ráadásul a két gyermekükkel: ezelőtt nem láthattuk a kicsiket, de elképesztően aranyosak! CsaládOrigoHarmadik gyermekét várja Jessica Albahttp://www.life.hu/csalad/20170718-harmadszor-terhes-jessica-alba.htmlHivatalosan is bejelentette a színésznő, hogy harmadik kisbabáját várja. Család--Férfivá avatás egy kis szenegáli törzsben - Fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20170717-ferfive-avatas-egy-kis-szenegali-torzs-fotok.html2013-ban, Afrikában Diana Bagnoli a környék mondavilágát tanulmányozta. Ekkor hallott a Diolá törzs érdekes férfivá avatásáról, és döntött a dokumentálása mellett. Elutazott a Casamance-ban található kicsiny Mlomb faluba, hogy lássa ezen természeti nép, mai szemmel érdekes és egyben túlbuzgó tradícióját. CsaládNorthfotoRoger Federer ikrei a lelátón szurkoltak az apjuknak - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170717-roger-federer-ikrei-a-lelaton-szurkoltak-az-apjuknak.htmlRoger Federer hatalmas bajnok lett: a családja pedig az első sorból figyelte a sikerét. Ikrei végig szurkoltak neki: nagyon izgultak apukájukért. Család--Hosszú Katinka és Shane 3 gyereket szeretnének: a tokiói olimpia után jöhetnekhttp://www.life.hu/csalad/20170717-hosszu-katinka-es-shane-3-gyereket-szeretnenek.htmlHosszú Katinka és Shane már régóta alkotnak egy párt, a jövőjükkel kapcsolatban pedig olyan céltudatosak, mint a medencében: pontosan tudják, mikor jön majd a baba, bár Shane már rögtön bevállalná. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.