20 éve nőként öltözik, pontosabban saját, halott nővérének az 50 év körüli dél-kínai férfi. Mindezt az anyjáért teszi, mert a nővére halála után a nő teljesen összeomlott.

20 évvel ezelőtt tötrént tragédia a dél-kínai családban, ami örökre megváltoztatta az életüket. A férfi nővére meghalt, ami miatt az anyjuk teljesen összetört. A mentális leépülés jelei kezdtek megmutatkozni rajta, ezért az 50 év körüli férfi gondolt egyet, és magára öltötte a saját nővére ruháit.

A dél-kínai férfi már nem is hord férfi ruhákatForrás: Youtube/Pear Video

"Olyan boldog volt, így folytattam" - mondta a férfi, aki azóta minden nap a nővérének öltözik, immár 20 éve csak azért, hogy az anyját boldoggá tegye. Már nincsenek saját ruhái sem, csak női öltözékeket vesz fel. "Ő a lányom. Amikor meghalt a másik lányom, ő lett a lányom" - mesélte az anyuka a róluk készült videóban. A férfi egyébként nemcsak ebben segíti az anyját, hanem mindenben: eteti, és ápolja őt. A róluk készült felvétel rögtön végigsöpört az interneten, sokan támadják a férfit, ám még többen gondolják úgy, hogy igazán önfeláldozó a tette.