Eladóvá vált Dwight Yorke csodás otthona: Fotók!

Forrás: Rightmove.co.uk -
otthon Dwight Yorke családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor híres focista megmutatta az otthonát, ahol mostanáig éltek a fiával. 

Nem kevesebb, mint 760 millió forintnak megfelelő összegért lehet most hozzájutni Dwight Yorke otthonához. Az egykori focista cheshire-i birtoka természetesen maga a tömör luxus: 6 hálószobával, medencével, billiárd asztallal, saját bárral és hatalmas gardrób szobával is rendelkezik.

Íme a billiárd asztal és a hozzá tartozó bár Forrás: Rightmove.co.uk

Nem beszélve az óriási kertről sem, ahol tökéletesre vágott gyep és bokrok sorakoznak. Az üvegtetős nappalit még szeretnénk kiemelni, mert nem sokan mondhatják el magukról, hogy a kanapén fekve tudják bámulni a csillagokat.

Hatalmas fürdőszoba, egy medencényi fürdőkáddal Forrás: Rightmove.co.uk

Nem tudjuk, ki lesz a palota következő tulajdonosa, de az szinte biztos, hogy ezzel a családi fészekkel nem lehet rosszul járni.

Íme az üvegtetős nappali, ami már önmagában is egy csoda Forrás: Rightmove.co.uk

Ám az öröm mégsem lehet teljes, hiszen a 15 éves kisfia nem sokat érzékel a körülötte lévő szépségekből. Harvey Price ugyanis autizmussal él, és látóidegsorvadásban is szenved, melynek köszönhetően szinte egyáltalán nem lát - írta meg a DailyMail.

Ebben a konyhában élmény lehet főzni Forrás: Rightmove.co.uk

Jennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!

Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.