Ashton Kutcher kiakadt a gyerekeiről publikált fotón: a vizes vb-n készültek a képek

Forrás: Médiaklikk -
Ashton Kutcher Mila Kunis FINA vizes vb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher és Mila Kunis bejárják Budapestet és környékét, amíg a színésznő nálunk forgat, természetesen a Duna Arénába is ellátogattak, ráadásul a két gyermekükkel: ezelőtt nem láthattuk a kicsiket, de elképesztően aranyosak!

Mila Kunis hazánkban forgatja legújabb filmjét, így aki szerencsés, talán még össze is futhat vele. Mivel a sztárpár nem a lakásukban ücsörög a munka után, ezért nem is olyan nehéz beléjük botlani, persze azért kell hozzá szerencse! Élvezik az éttermeket, a bioboltokat, és nem hagyták ki a vizes vb-t sem! Mila Kunis és Ashton Kutcher ellátogattak a Duna Arénába, ráadásul a gyerekeikkel együtt! Ez azért nagy csoda, mert nem szoktak nyilvánosan megjelenni csemetéikkel, eddig még szinte nem is láttuk a kicsik arcát, de most végre megpillanthattuk őket.

Ashton Kutcher nem akar több képet látni a gyerekeiről Forrás: Médiaklikk

Isabelle és Dimitri kaptak egy-egy kabalafigurát is, míg ők azzal játszottak, szüleiket Kemény Dénes szórakoztatta.

Természetesen a kicsikről készült képek bejárták a világot, amitől Ashton Kutcher nem túl boldog.

A sztárapuka Twitteren fejezte ki nemtetszését, nem szeretné, ha gyermekeiről további fotók kerülnének nyilvánosságra. Mindenkit arra kért, hogy ne tegyenek közzé több képet a kicsikről, mert ők nem választották a sztáréletet.

Harmadik gyermekét várja Jessica Albahttp://www.life.hu/csalad/20170718-harmadszor-terhes-jessica-alba.htmlHivatalosan is bejelentette a színésznő, hogy harmadik kisbabáját várja. Család--Férfivá avatás egy kis szenegáli törzsben - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170717-ferfive-avatas-egy-kis-szenegali-torzs-fotok.html2013-ban, Afrikában Diana Bagnoli a környék mondavilágát tanulmányozta. Ekkor hallott a Diolá törzs érdekes férfivá avatásáról, és döntött a dokumentálása mellett. Elutazott a Casamance-ban található kicsiny Mlomb faluba, hogy lássa ezen természeti nép, mai szemmel érdekes és egyben túlbuzgó tradícióját. CsaládNorthfotoRoger Federer ikrei a lelátón szurkoltak az apjuknak - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170717-roger-federer-ikrei-a-lelaton-szurkoltak-az-apjuknak.htmlRoger Federer hatalmas bajnok lett: a családja pedig az első sorból figyelte a sikerét. Ikrei végig szurkoltak neki: nagyon izgultak apukájukért. Család--Hosszú Katinka és Shane 3 gyereket szeretnének: a tokiói olimpia után jöhetnekhttp://www.life.hu/csalad/20170717-hosszu-katinka-es-shane-3-gyereket-szeretnenek.htmlHosszú Katinka és Shane már régóta alkotnak egy párt, a jövőjükkel kapcsolatban pedig olyan céltudatosak, mint a medencében: pontosan tudják, mikor jön majd a baba, bár Shane már rögtön bevállalná. Család--Katalin, Vilmos és a gyerekek megérkeztek Varsóba - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170717-katalin-vilmos-es-a-gyerekek-megerkeztek-varsoba.htmlVilmos és Katalin megérkeztek Varsóba, ezzel megkezdődött a királyi család európai turnéja: a gyerekekkel együtt szálltak ki a magángépből, íme, az első fotók! Család--Meghitt képet posztolt a közösségi oldalán Liptai Claudia http://www.life.hu/csalad/20170717-liptai-claudia-meghitt-fotot-posztolt.htmlNem mindennapi fotót villantott az Instagram-oldalán Liptai Claudia: így imádják egymást a kedvesével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.