Történetüket az egész világ ismeri, és azt gondolnánk, nem is kérdéses kinek van igaza. Vagy mégis? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, tavasszal indult el Mel B és Stephan Belafonte válási procedúrája. Az indok döbbenetes: Belafonte éveken keresztül rendszeresen bántamlazta fizikálisan és szexuálisan is a feleségét, illetve arra kötelezte, hogy hármas szexuális együttlétekben vegyen részt. 

Meline Brown és Stephan Belafonte ügye egyre kacifántosabbForrás: Getty Images

Bizonyos információk szerint a harmadik fél teherbe is esett a férfitól, de ez még nem minden: Stephan az aktusokat videóra rögzítette, és ezekkel zsarolta a tehetetlen énekesnőt. Nem csoda, hogy a sztár távolsági végzést kérte a férfival szemben.

A friss információk szerint azonban igen siralmas irányba halad a bírósági ügyük. Állítólag a tárgyalásokon elhangzott, hogy az ügy lezártáig Melanie-nak kötelessége háztartási hozzájárulást fizetnie a férfinak, mert Stephan nem tudja eltartani magát. A bíróság pedig meg is ítélt, havi 10 millió forintnak megfelelő összeget.  

Sőt, még a Belafonte-ra eső perköltséget is Mel B-nek kell fizetnie, aki szintén rossz anyagi helyzetben van és rengeteg a tartozása  - írta meg a PageSix