Hetek óta azt találgatja a világ, hogy vajon Cristiano Ronaldo barátnője terhes-e. Végre a szupersztár maga árulta el, hogy mi iy az igazság.

Cristiano Ronaldo már három gyermek büszke édesapja, újszülött ikreit alig néhány hete mutatta be a nagy nyilvánosságnak. A sztárapuka nagyon családcentrikus, ám eddig édesanyát nem nagyon akart a gyermekei mellé. Egyedülálló apukaként nevelte kisfiát, de most úgy tűnik, hogy talált egy olyan nőt, akivel érdemes családot alapítani, illetve bővíteni.

Cristiano Ronaldo beismerte, hogy barátnője, Georgina Rodriguez terhes!Forrás: Instagram/cristiano

Hetek óta azt pletykálják ugyanis, hogy a legújabb barátnőjő terhes. A róluk készült lesiftókon valóban úgy tűnt, hogy gömbölyödik Georgina Rodriguez pocakja, de a pár nem volt hajlandó megszólalni a híresztelésekkel kapcsolatban. Sokan elképzelhetetlennek tartották, hogy éppen most vállalnának közös gyereket, amikor Ronaldo ikrei éppencsak napvilágot láttak, ám úgy tűnik, mégis így lett. Cristiano Ronaldo ugyanis végre elárulta az igazságot. Egy spanyol műsorban kérdezték meg tőle, boldog-e, hogy újra apa lesz, ő pedig egyértleműen válaszolt. Igen, nagyon!" - mondta a focista, ami azt jelenti, hogy tényleg úton van a negyedik baba, és kivételesen azt is tudjuk, ki az anyuka.