Selena Gomez szépségápolás smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez a szemünk láttára nőtt fel: televíziós sorozatszínészből egyenes út vezetett Hollywood meghódításához. Fiatal kora ellenére számos filmszereplés után énekesnőként is sikert sikerre halmoz. Mára kész nővé érett, igazi latin szépség. Lesd el a sztár szépségtitkait!

Kombinált, zsíros bőrét kíméletesen hámlasztja hetente, hogy optimális legyen a bőre pH-egyensúlya. Napi rutinja az arctisztítás, ami után száraz arcolajjal kényezteti bőrét. A sminkelés előtt mindig használ pórusminimalizáló báziskrémet, hogy selymes és tökéletes legyen a bőre. Folyékony matt alapozóval egységesíti bőrének színét, amit transzparens HD-púderrel fixál és tökéletesít. Arckontúrozással keskenyíti arcát, orcáit bronzosítóval hangsúlyozza.

Selena Gomez kedvenc sminkje a szemhangsúlyos smink Forrás: AFP

Kedvenc sminkje a szemhangsúlyos smink:

Pezsgő árnyalatú szemhéjkrémet tesz a szemzugba, és bronz fényt a mozgó szemhéjára alapnak. Ezután mély padlizsán és bronzszínnel kifelé satírozza, nyújtja szemformáját, hogy még titokzatosabb legyen a tekintete. A drámai füstös hatást fekete szemceruzával fokozza, amit a szempillák tövébe satíroz, sőt még a vízvonalát is mélyíti vele, ettől még izgalmasabb lesz a szemfestése. Szempilláit extra fekete, dúsító szempillaspirállal festi ki alul-felül gazdagon. Nagy gondot fordít dús szemöldökének karbantartására, finoman íveltre szedi, és csak szemöldökspirállal rendezi száliránynak megfelelően, hogy természetes hatású és vastag maradjon. Érzéki ajkát általában a kedvenc Honey Pink árnyalatú nude ajakrúzsával festi ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.