Mariah Carey szereti feszegetni a határokat, ezzel időnként magára haragítva a nagyérdeműt. Most ismét sikerült valami olyat tennie, amit nem kellett volna inkább. 

A szőke énekesnőnek Las Vegasban, a Caesars Palace-ban volt koncertje, ahol természetesen igényesen kellett megjelenni. Mariah csodás sminket, lágyan lengedező szőke loknikat és csillogó kiegészítőket kapott az alkalomra, ám a ruhaválasztás cseppet sem sikerült jól. 

Mariah Carey számára talán nem ez lett volna a tökéletes választásForrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Ezt a darabot ugyanis kizárólag olyan hölgyeknek lenne szabad felvenniük, akik nádszál vékonyak, és tökéletes az alakjuk. És hát lássuk be, a 47 éves Mariah nagyon jó formában van, de ez a dressz kifejezetten előnytelen a számára. 

Kiemeli a gömbölyödő pocakját, hangsúlyt fektet a kifejezetten nagy combjaira, és ezek mellett a felső teste aránytalannak, kicsinek tűnik. Egy bennfentes megjegyzést is tett a megjelenésére: 

"Jobban tenné ha elfogadná, hogy már nem öltözködhet úgy, mint a húszas éveiben" - írta meg a NewIdea.

Mariah Carey minden intim testrészét kivillantotta: Fotó
Eszméletlen fotók jelentek meg Mariah Carey-ről. A szexi sztár ezúttal mindenét, de tényleg mindenét megmutatta. A híres énekesnő Los Angelesben, a Catch nevű étteremben töltötte a kedd estéjét. A vacsoráról pedig olyan felejthetetlen fotók láttak napvilágot, amelyeket érdemes jól megnézni.