Így köszöntötte kedvesét a születésnapján Szinetár Dóra: Fotó!

csók szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Romantikus posztot tett közzé az oldalán Szinetár Dóra: így ünneplik a szerelme születésnapját. 

Szinetár Dóra közösségi oldala pont olyan élettel teli, mint a színésznő valódi élete. Számtalan esemény, kirándulás kerül megjelenítésre az Instáján, nem beszélve a cukibbnál cukibb szerelmes fotókról.

Nem is csoda, hogy a 40 éves híresség boldogságfelhőben él, hiszen hamarosan megérkezik a harmadik gyermeke is, akivel már a terhesség utolsó szakaszában jár. Dóra csak úgy sugárzik a boldogságtól, ez pedig a friss fotón is jól látszik:

Az intim felvételen láthatunk egy szenvedélyes csókot, illetve másik két kisebb fotót is, melyeken boldogan ölelik egymást a szerelmesek. A fotókollázs apropója, hogy a sztáranyuka párja betöltötte a 38. életét. Isten éltesse sokáig.

Szinetár Dóra óriási terhes pocakot villantott: Fotó!

Szinetár Dóra már az utolsó trimeszterben jár, de úgy tűnik szerencsére jól viseli a terhességet, és élvezi a nyarat. Fürdőruhás testet villantott Szlovéniából: Fotó!

Furcsa rekordokat tartó anyák és babáik - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170719-furcsa-rekordokat-tarto-anyak-es-babaik-fotok.htmlEzek az édesanyák nem tervezték, hogy bekerülnek a „legek" közé. Vágyaik, álmaik vezették őket, vagy csupán a véletlen műve, hogy felkerültek erre a listára. Egy azonban közös bennük: boldogok és imádják a gyermekeiket! CsaládOrigoNiki Belucci terhes: kisfiút hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20170721-niki-belucci-kisfiuval-terhes.htmlHosszú ideje próbálkozik a gyermekáldással Niki Belucci és párja, de most végre örömhírről számolhatott be a DJ: sikerült! Végre babát vár a lemezlovas. CsaládOrigoKarácsonykor érkezik majd Szabó Zsófi babájahttp://www.life.hu/csalad/20170721-szabo-zsofi-nem-szolt-a-terhessegerol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, két év próbálkozás után Szabó Zsófiéknál megtörtént a csoda. Egy rutinvizsgálaton derült ki, hogy a műsorvezető hamarosan anya lesz.Család--Michael Schumacher családján eluralkodott a káosz: egymással harcolnak a rokonokhttp://www.life.hu/csalad/20170721-michael-schumacher-csaladja-egymassal-harcol.htmlMichael Schumacher példás és boldog családot szeretett volna, mindent meg is tett azért, hogy ez teljesüljön. Balesete óta azonban minden megváltozott: káosz uralkodik az egykor harmonikus családban. Család--Zsidró Tamás gyerekeit apjuk miatt piszkáljákhttp://www.life.hu/csalad/20170720-zsidro-tamas-gyerekeit-apjuk-miatt-bantjak.htmlZsidró Tamás nem teregeti ki a magánéletét, persze attól még az emberek sok mindent tudnak róla. Ismertségének olykor a gyermekei isszák meg a levét. CsaládOrigoA várandós Szabó Zsófi megmutatta terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20170720-szabo-zsofi-terhespocakja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi bejelentette, hogy babát vár. Ezzel egyidejüleg meg is mutatta, mekkora lett már a hasa.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.