Ez volt Majka kisfiának első szava: Videó!

kisfiú videó Majka Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merő véletlen, hogy Hajninak sikerült pont videóra venni, ahogy Olivér kimondja az első szavait. 

Majka nagyon szerencsés, hiszen nem tartózkodott otthon, mikor Olivér kimondta az első szavait, mégsem maradt le a megható pillanatról. Hajni ugyanis videóra rögzítette, ahogy Olivér azt mondja: Apa!

A sztárapuka bizonyára meghatódott a videó láttán, hiszen minden szülő számára óriási öröm, mikor a gyermeke először Anyának/Apának szólítja. A híres műsorvezető néhány szívecske kíséretében ki is posztolta a közösségi oldalára a felvételt, így mi is megnézhetjük, hogyan próbálkozik a beszéddel Olivér:

A tegnap éjszaka feltöltött poszt már majdnem 10 ezer kedvelésnél jár, ami nem meglepő, hiszen még kívülállóként is megható a kisfiú szavait hallgatni.

Így fest Majka, amikor másnaposan próbál időt tölteni a fiával

Majka elárulta, hogy egyik este egy fergetes koncerten vettek részt Hajnival, ám a másnap már koránt sem volt ennyire vidám. A műsorvezető a másnaposság tipikus tüneteivel küzdött, aminek a gyereksírás kifejezetten nem tett jót. Szülőknek lenni olykor nehéz, az élet kemény: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.