Dominaszerkóban szexizik Nicki Minaj: Fotó!

fotó szexi Nicki Minaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj pontosan tudja hogyan kell felhívni magára a figyelmet: nemrég ezzel a fotóval robbantotta fel az internetet. 

A 34 éves énekesnő egy különleges fotót tett közé az oldalán: egy kantárokkal teli babarózsaszín miniruhában feszít, melyhez egy combig érő magassarkút húzott. Azt gondoltuk, hogy a gigamellű tündér megjelenést már nem fogja tudni felülmúlni, de be kell látnunk, hogy ezúttal tévedtünk.

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Barbie

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

A friss poszt természetesen fél nap alatt már közel 800 ezer kedvelésnél jár, és rengeteg komment is érkezett. A rajongók sem tudják feldolgozni a rózsaszín mázzal borított dominaszerkós énekesnőt. Arra egyébként kíváncsiak lennénk, hogy ezt a szerelést mennyi idő alatt tudja felvarázsolni magára Nicki.

Nicki Minaj saját terhesfotóval parodizálta Beyoncét

Beyoncé év elején posztolt egy fotót a közösségi oldalán, amellyel tudatta a rajongókkal, hogy áldott állapotban van. Egy világ örült együtt az énekesnő ikerterhességének, kivéve Nicki Minajt, aki kiparodizálta a sztáranyuka képét.

Durván előnytelen ruhában koncertezett Mariah Carey: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170720-nagyon-elonytelen-ruhaban-lepett-fel-mariah-carey.htmlMariah Carey szereti feszegetni a határokat, ezzel időnként magára haragítva a nagyérdeműt. Most ismét sikerült valami olyat tennie, amit nem kellett volna inkább. Trend--Mádai Vivien szexi fekete fürdőruhában vezetett műsort - Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-madai-vivien-furdoruhaban-vezetett-musort-video.htmlMádai Vivien kisfia születése óta van élete legjobb formájában. Alakját bárki megirigyelhetné. Mára nyoma sincs az egykor a súlyfeleslegével küzdő Viviennek. Nem is csoda, ha a Mokka készítői szívesen levetkőztetik... TrendOrigoLiz Hurley 52 évesen is egy bombázó- Videóhttp://www.life.hu/trend/20170720-liz-hurley-bikini-alsoban-logatta-a-labat-video.htmlElizabeth Hurley sem a mai generáció feltörekvő tagja, 53 évesen azonban még mindig elképesztő formában van. Ezt most bizonytíjuk is. TrendOrigoÍgy szexizik legújabb videójában Mihalik Enikő (18+)http://www.life.hu/trend/20170720-mihalik-eniko-meg-mindig-elkepesztoen-szexi.htmlMihalik Enikő egy divatmagazin felkérésére állt modellt, a végeredmény pedig elképesztő lett. TrendOrigoPlasztikrémmé változott Tara Reid: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170720-tara-reid-borzalmasan-nez-ki.htmlNemrég nyilvánosan mutatkozott Tara Reid. Jobb lett volna, ha inkább nem teszi. Trend--Gisele Bündchen 37 éves lett: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/trend/20170720-gisele-bundchen-37-eves-lett.htmlGisele Bündchen még most is sok férfi álma, pedig éppen ma töltötte be a 37. életévét. A sztár nemcsak kétgyermekes anyuka és feleség, hanem még mindig modell, és ezek mellett pedig nagybetűs nő is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.