Jó pár évet letagadhatna Sharon Stone: Bikinis fotó

fotó Sharon Stone bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharone Stone fürdőruhás fotójától leesett az állunk: nem úgy néz ki, mint aki mindjárt betölti a 60 éves kort. 

Sharon Stone nemrég a közösségi oldalán villantotta meg az alakját egy világos kék fürdődresszben. Nem semmi, ahogy a híres színésznő kinéz, egyáltalán nem hasonlít egy közel 60 éves asszonyra. Mondjuk volt is min szépítenie, hiszen májusban sikerült nagyon cikis szettben megjelennie: a pöttyös szoknya, a csíkos térdzokni és a fehér tornacipő nem volt jó választás.

Az 59 éves sztár azonban most megmuttta milyen dögös valójában. Feltöltött egy fotót az Instagram oldalára, amelyen egy hajó szélén ücsörög és élvezi a napfényt. A követők közel 30.000 kedveléssel jutalmazták a posztot, hiszen akármilyen szerelést is vesz magára Sharon, be kell látnunk, hogy még mindig irigylésre méltóan néz ki.

Family boating day. #Montana #summer17

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Sharon Stone 59 évesen újabb gyereket adoptálna

Sharon Stone három gyermeket fogadott örökbe, és az anyaság a legjobb dolog, ami történt vele: ezért tervez 59 évesen még egy gyermeket magához venni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.