Miközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak.

Jelenleg is folyik David és Victoria Beckham hatalmas villájának átépítése. Amikor a lapok beszámoltak a különös építkezésről, ők maguk is reagáltak. A házaspár úgy nyilatkozott, hogy egy új szárnyat húznak fel az otthonukhoz, ez pedig lehetővé teszi számukra, hogy egy családként, mégis "külön életét éljenek".

Victoria és David BeckhamForrás: AFP/Justin Tallis

Hogy ezzel szeretnék megadni egymásnak a szabadságot, vagy már ténylegesen szakításról van szó, arról egyikük sem nyilatkozott. Mindenestre minden Instagram-posztból árad a szeretet, de vajon ez elég, hogy megmentsék a házasságukat?

Az átépítés 5 millió fontba kerül Beckhaméknek. "Ez a fajta élet jól működik a családnál. Ha bármelyik gyerek, vagy szülő azt érzi, hogy már az őrületbe kergetik a többiek, akkor mostantól átköltözhet egy másik szárnyba"- fecsegte ki az egyik ismerős. Az azonban beszédes, hogy az épületet a tervrajzokon már úgy tüntették fel, hogy "Victoria lakrésze" és "David lakrésze"...