A szexi modell ezúttal nem aprózta el: anyaszült meztelenül állt kamerák elé. 

Nemrég megállapítottuk, hogy Emily Ratajkowski teste ugyan tökéletes, de már unalmas. Már láthattuk dekoltázst, popsit és puncit is villantani, megcsodálhattuk ruhában és bikiniben is. Tulajdonképpen kívülről- belülről ismerjük a fiatal szépség minden báját, de valahogy mégsem lehet megunni. 

Erre bizonyíték ez a fekete - fehér fotó, amelyen Ratajkowski teljesen meztelen, és egyáltalán nem titkolja azt sem, milyen csodás, kerek idomai vannak. Hiába láttuk már számtalanszor a 26 éves sztár testét, nem tudunk betelni vele. 

@emrata for @thelovemagazine Styled by @kegrand @babbym @_charlesjeffrey Hair by @ashleyjavierhair Makeup by @hungvanngo @bulgariofficial @dnamodels

Patrick Demarchelier (@patrickdemarchelier) által megosztott bejegyzés,

 A rajongók is valószínűleg hasonlóan vélekedtek, hiszen rengeteg kedvelés és hozzászólás érkezett. Nem bírják szó nélkül hagyni az emberek a látványt. 

Dupla bugyit visel Emily Ratajkowski? Fotó!
Nemrég Olaszországban nyaralt a barátaival, ám a lesifotósok érdekes jelenséget kaptak lencsevégre: Emily dupla bikini alsóban strandolt. Ez most komoly, vagy csak úgy néz ki? Fotó!