Nádai Anikó új kapcsolatáról mesélt

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
szerelem Nádai Anikó kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó gyermeke apjától már régóta külön él, mostanra mindketten megtalálták a boldogságot valaki más oldalán. Szerencsére közös gyermekük, Patrik is nagyon jól érzi magát ebben a helyzetben, hiszen ez számára csak azt jelenti, még több embertől kap szeretetet. Nádai Anikó először beszélt a kialakult helyzetről, és új párjáról!

Nádai Anikó és egykori párja, Richárd öt év után döntöttek a különválás mellett, de úgy tűnik, hogy mindenki jól jött ki a helyzetből, és az elszakadás sem volt fájdalmas. "Szerencsére nem volt viharos. Én azt gondolom, ami a legfontosabb egy ilyen helyzetben, hogy a gyerek ebből ne érezzen meg semmit" – mondta Anikó, aki hozzátette, hogy mindig tisztelettel és kedvesen beszél a volt párjáról a gyermeknek. Az apuka új barátnőjével is nagyon jó a viszony.

Nádai Anikó új párjával újra boldog Fotó: Hirling Bálint - Origo

Nekem is van egy párom, ő is mindent megtesz érte, hogy a helyzet, ami kialakult, az a lehető legelviselhetőbb legyen"

Garami Gábornak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.