Heti trendjelentés: Ilyen pocsékul még soha nem nézett ki Rihanna

Cara Delevingne Rihanna vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten minden Rihannáról és Cara Delevingne-ről szólt. A múlt heti trendjelentésünknek is ők voltak a főszereplői Charlize Theron mellett, ezen a héten viszont már tényleg csak ők uralták a vörös szőnyeget. Nézzük, miket viseltek!

A Valerian és az ezer bolygó városának világpremierét az európai premier követte. Az eseményt július 24-én tartották Londonban, ahol Cara Delevingne és Rihanna is megjelentek. Előbbi egy mélyen dekoltált hatalmas, vállra terülő ékszerrel kombinált nadrágkosztümöt viselt, ami fantasztikusan mutatott a rövid hajához. Hiába festett Cara tökéletesen, Rihanna sokkal nagyobb feltűnést keltett az óriási piros ruhában. Furcsán torzult dekoltázsa mellett mindenki azzal volt elfoglalva, miért visel ilyen méretes ruhát az énekesnő, aki egyébként imádja az oversize darabokat, szóval annyira nem meglepő választás ez tőle. Ettől függetlenül persze lehet, hogy most éppen van valami takargatnivalója.

Forrás: AFP

Ezt mondjuk ellensúlyozta is rögtön Rihanna, aki a csapattal London után máris átugrott Párizsba, hogy ott is premierezzenek egyet. Az énekesnő itt ugyan nem oversize darabot viselt, de a gyöngyökkel és tollakkal kivarrt ruha a maga túldíszítettségével szintén lehet, hogy figyelemelterelő fogás volt. Ennek ellenére ebben már látszik, hogy pár kiló tényleg felszaladt Rihannára. A párizsi premierre Cara Delevingne a nadrágot ugyan elhagyta, de a mély dekoltázst megtartotta, ami a többi hollywoodi celebbel ellentétben nagyon jól áll neki. Ráadásul a szín és a szabás is tökéletes volt. Cara egyszerűen gyönyörű!

Forrás: AFP

Egy-egy izgalmas outfitet még láthattunk a lányaktól, habár nem ugyanazon az eseményen. Rihanna még Párizsban találkozott a köztársaság first ladyjével, Brigitte Macron. Erre az alkalomra nagyjából úgy öltözött fel az énekesnő, mint akinek egy rongya sincs, ezért a fivérétől kér kölcsön egy zakót, egy inget és egy nadrágot. Az oversize darabok, a sötét színek ezúttal egyáltalán nem passzoltak hozzá: borzalmasan nézett ki. Ezzel szember Cara megint tündökölt. Ő egy beszélgetős műsor vendége volt, és újfent egy nadrágkosztümöt választott. A már megszokott mély dekoltázs mellett ezúttal egy bársony anyagra esett a választása. Tökéletes volt ez az outfit is!

Forrás: Northfoto, AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.