Rengeteget fogyott a Szívek szállodája sztárja, Melissa McCarthy - Fotó!

Forrás: AFP, Instagram/melissamccarthy -
fogyás Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dundi színésznőt mindenki így ismerte meg, és a súlyfeleslegével együtt voltak teljesen odáig érte a rajongók. Úgy tűnik azonban, hogy kemény munka árán neki mégis sikerült lefaragnia a kilókból, és remekül néz ki!

Melissa McCarthyt a Szívek szállodájából ismerhette meg a világ, a sorozat vége után azonban még hatalmasabb karriert futott be. Rengeteg vígjátékban kapott főszerepet a színésznő, akit úgy imádtunk, ahogy van: súlyfeleslegével együtt. Melissa azonban sokszor küzdött a fogyással, már a Szívek szállodája alatt is próbált leadni feleslegéből, de tartós eredményt nem sikerült elérni.

Úgy tűnik azonban, hogy mostanában rengeteg kilótól sikerült megszabadulnia, legalábbis a legfrissebb Instagram-fotóin ez látszik. Melissa sokkal vékonyabbnak tűnik, mint azelőtt, szinte rá sem lehet ismerni.

Rengeteget fogyott a Szívek szállodája sztárja, Melissa McCarthy Forrás: AFP, Instagram/melissamccarthy
7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170725-egeszseges-etkezesi-tippek-celebektol.htmlMire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól! Ez Zsír!OrigoKelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat: egyre csak hízikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-kelly-clarkson-nem-adja-le-a-plusz-kilokat.htmlKelly Clarkson azóta, hogy megszülte első gyermekét nem adta le a plusz kilókat, és nem is foglalkozik vele. Sokan bántják, de úgy tűnik, ő jól érzi magát a bőrében, hiszen nem fogyókúrázik sőt, egyre többet szed fel! Ez Zsír!--Fogynia kell Norbinak az esküvő előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170725-fogynia-kell-norbinak.htmlHamarosan újra feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi. Ám az újabb nagy nap előtt, Norbinak még valamit meg kell tennie.Ez Zsír!--Így rázta fel Tenerifét Kanti Bogi fitneszedző - Interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20170721-interju-kanti-bogi-fitneszmodellel.htmlKanti Boglárka Tenerifén alapította meg a WBPF világszövetségének spanyol szárnyát, és csapatával már egy Európa-bajnokságot is megszervezett. De miért választotta éppen a fitneszt, miért kezdett el versenyezni, és hogyan került Tenerifére? Ezekről faggattuk a gyönyörű edzőt. Ez Zsír!OrigoA biztos fogyás titka a többszöri étkezés - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170724-a-biztos-fogyas-titka-a-tobbszori-etkezes.htmlA fogyás első lépése szinte mindenkinél, hogy kiiktatja a cukrot és a zsíros ételeket. De vajon tényleg ez a legjobb módszer? Az biztos, hogy minden szélsőségtől óvakodni kell, és nem szabad teljes élelmiszercsoportokat száműzni!Ez Zsír!ThinkstockKvíz - Mennyi kalória van a kedvenc kajáidban?http://www.life.hu/ez-zsir/20170614-kviz-kaloria-etelek.htmlGondold meg, hogy mennyit főzől és miből! Ha eddig nem számoltad, hogy naponta mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe, akkor ezután a kvíz után garantáltan listát fogsz írni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.